Gwyneth Paltrow majdnem elhunyt első gyermeke születésekor – Sok évnyi hallgatás után törte meg a csendet

- Hirdetés -

Gwyneth Paltrow bizony nem először és nem másodszor lepte már meg követőit, és a világon élő embereket. Több mindenbe belevágott karrierje során a színészkedés mellett, és legutóbbi biznisze egy olyan gyertya volt, melynek illata az ő nemi szervének illatára hasonlít. Mondanunk sem kell, hogy amennyire megbotránkoztatta vele nőtársait, olyannyira lenyűgözte a férfiakat. Annak ellenére, hogy nem éli a mindennapjait a reflektorfénybe, időről-időre felbukkan, és akkor valami óriási dolgot mond, vagy tesz. Most egy őszinte történetet osztott meg a világgal, melyet eddig eltitkolt mindenki elől.

2 33 Gwyneth Paltrow majdnem elhunyt első gyermeke születésekor - Sok évnyi hallgatás után törte meg a csendet

Nyíltan beszélt lánya traumatikus születéséről, melybe majdnem belehalt. Apple nevű lánya akkor látta meg a napvilágot, mikor apjával és első férjével, Chris Martinnal volt együtt. A lány születése óta eltelt 17 év, és immáron gyönyörű tinédzserré cseperedett.

3 35 Gwyneth Paltrow majdnem elhunyt első gyermeke születésekor - Sok évnyi hallgatás után törte meg a csendet

Dax Shepard és Monica Padman podcastjében, a „Fotel Expertben” Gwyneth sokkolóan nyilatkozott arról, hogy majdnem meghalt, miközben vajúdott legidősebb gyermekével. A Goop alapítója felidézte az ijesztő élményt, miután a műsorvezetőkkel a közösségi média testpozitivitásra gyakorolt hatásáról beszélgettek.

- Hirdetés -
4 34 Gwyneth Paltrow majdnem elhunyt első gyermeke születésekor - Sok évnyi hallgatás után törte meg a csendet

„Két császármetszésem is volt. A lányom veszélyben volt, majdnem meghaltunk.” – mondta.

A 49 éves színésznő továbbra is kritizálta a közösségi médiát a nőkre gyakorolt hatása és az irreális elvárások miatt, hogy „hogyan kellene kinézniük”.

„Hála Istennek, nem volt Instagram, amikor én szültem. Ha látok valakit, hogy ‘Ó, most szültem két hete, és teljesen visszament a hasam’, azt mondom, hű, én nem így néztem ki szülés után. Nagyszerű és igazán ösztönző ha a nőknek újra lapos hasuk van, de ez elég ritka eset. A világ állandóan azzal van elfoglalva, hogy az újdonsült édesanyáknak, hogyan kellene kinézniük.” – folytatta

- Hirdetés -
1 37 Gwyneth Paltrow majdnem elhunyt első gyermeke születésekor - Sok évnyi hallgatás után törte meg a csendet

Gwyneth tovább fejtegette gondolatait a témával kapcsolatban, majd azt mondta. „Szerintem a nőknek tényleg barátkozniuk kellene egymással, és hanyagolniuk kellene azokat az előítéleteket, hogyan is kéne egy gyereket nevelni. Szerintem bármit is csinál egy anya az, rendben van” – folytatta a Vasember sztárja.

„Úgy érzem, hogy van ez a furcsa dolog körülöttünk is, ez már a perfekcionizmuson túlmutat, hogy meg tudom csinálni ezt a gigantikus feladatot, ami emberfeletti, és miért? Miért?”

241772120 143263884679311 3521126191218775677 n Gwyneth Paltrow majdnem elhunyt első gyermeke születésekor - Sok évnyi hallgatás után törte meg a csendet

Gwynethnek egyébként van egy 15 éves fia is, Moses, aki szintén a Coldplay frontemberétől fogant.

- Hirdetés -

Nemrég a The Ellen Show-ban elárulta, hogy a tinédzser „büszke” vállalkozó kedvű anyukájára és üzleti döntéseire. Nem is olyan régen indított egy vállalkozást, melynek keretein belül felnőtteknek (+18) szóló tárgyakat, „játékokat” és saját termékeket értékesít. Moses igazi feministának tartja édesanyját, akire maximálisan felnéz.

243373547 280754373869934 2217240401119608431 n Gwyneth Paltrow majdnem elhunyt első gyermeke születésekor - Sok évnyi hallgatás után törte meg a csendet

Gwyneth bevallotta, hogy saját termékeit ő maga is használja, különösen „üzleti útjai” során. Egy új, nőknek szánt étrend-kiegészítőt is bemutatott, amely a „libidóra van hatással.

„Segít a libidón, és a hangulatod helyreállításában” – mondta a színésznő.

A filmsztár a témát új, pikáns Netflix-műsorában, a „Sex, Love and Goopban” is érinti. A hatrészes sorozatban a színésznő és egy szakértői csoport segít a pároknak az intimitáson keresztül javítani a kapcsolatukon.

24efee16 5514 4b3a b5a5 3c28d1cb76a0 SexLoveandgoop Season1 Episode6 00 23 56 00 R Gwyneth Paltrow majdnem elhunyt első gyermeke születésekor - Sok évnyi hallgatás után törte meg a csendet

Gwyneth 13 évvel ezelőtt azért alapította a Goopot, hogy segítsen jobbá tenni az emberek életét, és ezt most a hálószobában is szeretné kamatoztatni. A műsor, párok egy csoportját követi, akik önként jelentkeztek, hogy megnyíljanak intim életükről és azokról a dolgokról, amelyekkel nem annyira elégedettek.

Amióta felkerült a népszerű streaming, a sorozat rajongói hanyatt-homlok rohantak Twitterre, hogy megosszák véleményüket. Mindenki imádja, hogy ennyire látják a kapcsolatok lényegét.

tmp xuCgpo 2457c564203df92a Sex Love andgoop Season1 Episode3 00 08 46 22 R Gwyneth Paltrow majdnem elhunyt első gyermeke születésekor - Sok évnyi hallgatás után törte meg a csendet

„A sorozat annyira érdekes és erőteljes. Ez az érzelem a 2. epizódban elképesztő, de a kémia tényleg az egyik legjobb dolog.” – írta az egyik kommentelő.

„Soha nem tudnám elképzelni, hogy elmenjek a tévébe, és kamera előtt végigcsináljam ezt a terápiát, viszont nagyon informatív volt. Köszönet a bátor pároknak.” – állt a második kommentben.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!