Gyanús részletek láttak napvilágot Diana hercegné balesetéről

- Hirdetés -

A francia hatóság megkérte a férfit, aki összeütközött a hercegné autójával, hogy a nyomozás idejére ne menjen vissza Angliába.

22 éve vesztette életét Diana hercegné egy tragikus autó balesetben Franciaország fővárosában, Párizsban.

A hercegné 1997-ben szenvedett balesetet egy párizsi alagútban. Másik három emberrel együtt utazott autójában. Testőre túlélte a balesetet, ugyanakkor maradandó sérülések szerzett, míg a másik két ember életét vesztette.

- Hirdetés -

Le Van Than, aki összekoccant a hercegné autójával azt állítja, hogy ártatlan. Ezt a hatóságok is megerősítették. ugyanakkor a részletekkel kapcsolatban azóta sincs egyetértés. A francia hatóságok utasították a férfit, hogy ne hagyja el az országot, amíg tart a nyomozás.

Tudom, hogy fel fog keresni még a Scotland yard. Számtalanszor mondták, hogy vissza fognak még térni. Mondták, hogy jönni fognak. Szeretnék, ha Angliába utaznék. Tudod, mit mondott a francia rendőrség nekem? Nem ugyanazok a törvények ott, mint Franciaországban, ne menj oda” – mondta a férfi.

Dodi Fayed, aki Diana mellett utazott az autóban, szintén nem élte túl a tragédiát. Ügyvédje azt mondta, hogy rengeteg kérdést vet fel az üggyel kapcsolatban, hogy szinte semmi mozgásterük nem volt benne.

- Hirdetés -

Hatalmas kérdőjel van az ügy kapcsán, mert a francia hatóságok nagyon szerették volna a lesifotósokra kenni a dolgot. Le Van Thanh autója újra lett festve. A Mercedes nyilvánvalóan ütközött a Fiattal. Akár baleset volt, akár a sofőr túl gyorsan vezetett az alagútban, akár a Fiat Uno rossz sávon közlekedett, nem tudtuk kideríteni.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!