Gyász: Elhunyt Cristiano Ronaldo kisfia – „Te vagy a mi kis angyalunk!”

- Hirdetés -

Christiano Ronaldo, a portugál válogatott és a Manchester United focistája az Instagramon közölte, hogy meghalt az egyik ikergyereke a szüléskor.

A portugál sztár párja, Georgina ikreket várt. A kislány komplikációk nélkül megszületett. A fiú azonban nem élte túl a szülést.

kep 2022 04 18 211214531 Gyász: Elhunyt Cristiano Ronaldo kisfia - "Te vagy a mi kis angyalunk!"

„A lehető legnagyobb fájdalommal kell bejelentenünk, hogy a kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit szülők érezhetnek. Most csak a lányunk születése ad erőt nekünk, hogy némi reménnyel és boldogsággal éljük meg ezt a pillanatot. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a törődést és támogatást. Letaglózott minket ez a veszteség, kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását ebben a nehéz időszakban. Kicsim, te vagy a mi angyalunk. Mindig szeretni fogunk”

ronaldo Gyász: Elhunyt Cristiano Ronaldo kisfia - "Te vagy a mi kis angyalunk!"

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!