Hosszú Katinka és új szerelme, dögös tengerparti fotót posztolt

- Hirdetés -

Hosszú Katinka a legutóbbi úszók Világkupa-sorozatán szerezte meg 300. aranyérmét. A nemrégiben megrendezett kazanyi verseny után pihenni indult párjával a tengerpartra.

A harminc éves úszónő bomba formában van és ezt meg is mutatta rajongóinak. Párjával, Gelencsér Mátéval azonos színű úszódresszt öltöttek, amellyel az egykori népszerű sorozat, a Baywatch szereplőinek piros munkaruháját idézték fel.

A fotó Katar fővárosában, Dohában készült, ahol pár a nyaralását töltötte.

- Hirdetés -

„Baaaaywatchin’ in Doha” – írta Katinka. Rajongói pedig odavoltak az úszónő legújabb és persze ismét nagyon szexi fotójáért.

„Nagyon édesek vagytok, nagyon egymásnak teremtett az Isten, és még millió versenyt kívánok nektek, sok-sok szeretettel, egy rajongód” – írta a poszt alá egy hozzászóló.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!