Így néz ki Bill Clinton egykori szeretője, Monica Lewinsky – Rengeteget változott 46 éves korára

Megosztás

- Hirdetés -

Monica Lewinsky 1995-ben vállalt munkát a Fehér Házban. Az Egyesült Államok elnöke akkor Bill Clinton volt, akivel két éven át, egészen 1997 márciusáig viszonyt folytatott. Monica ekkor még csak 22 esztendős volt. Titkon szerelmes volt Clintonba, de az amerikai elnöknek esze ágában sem volt elválni feleségétől.

Linda Tripp, kormányhivatalnok Monica bizalmába férkőzött, aki bevallotta neki, hogy ő az elnök szeretője. Tripp azonban a beszélgetést titokban rögzítette, a szennyest pedig akkor teregette ki, amikor Clinton botrányba keveredett. A világ csak 1998 januárjában szerzett tudomást minderről. A volt amerikai elnök eleinte tagadta a vádakat, ugyanazon év augusztusában végül mégis bevallotta, hogy Lewinsky és közte több volt, mint munkakapcsolat.

A botrány kirobbanása után indult a per, melyben Clintont hamis tanúzással vádolták. Szeretőjének akkoriban egy nyugodt perce sem volt, a paparazzók mindenhova követték, egy pillanatra sem tévesztették őt szem elől. Monica az ügy elcsendesedése után Londonba költözött és pszichológia szakon szerzett diplomát.

- Hirdetés -

Lewinsky sokáig kerülte a nyilvánosságot, napjainkban azonban vérbeli aktivistává vált, rendszeresen felszólal különböző ügyekben és véleménycikkeket ír. Most már nyíltan képes beszélni élete legsötétebb időszakáról is. Októberben debütált az HBO Maxon és ő a 15 Minutes Of Shames című dokumentumfilm producere. A filmben olyan közismert emberek szólalnak meg, akiket az elmúlt években a nyilvánosság előtt aláztak meg.

A botrány kirobbanása óta Monica Lewinsky rengeteget változott. Mutatjuk, hogy fest ma.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!