Így néz ki Lady Gaga ritkán látott testvére a 27 éves Natali. – Le sem tagadhatnák egymást

- Hirdetés -

Meglepődél milyen sok híres testvérpár dolgozik a szórakoztatóiparban legyen az film vagy zenei albumkészítés. Rajtuk kívül persze olyan tesók is vannak, akik közül csak az egyik rendelkezik óriási hírnévre a másik vagy a többi testvér viszont nem ért el akkora sikereket. Az is előfordulhat, hogy a híres előadóművészek, színészek, színésznők testvérei egyáltalán nem is vágyakoznak a reflektorfénybe, inkább meglapulnak a háttérben, mondván úgy nyugodtabb az élet.

Mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy elhozunk néhány testvérpárt, akik közül az egyik igazi világsztár lett a másik viszont nem.

Kezdjük a listát Lady Gagaval és húgával Natali Germanottaval.

- Hirdetés -

Natali sosem vágyott olyan hatalmas hírnévre, mint szeretett nővére Lady Gaga, akinek eredeti neve: Stefani Joanne Angelina Germanotta. Volt olyanra példa, hogy a fiatalabb testvér elkísérte nővérét egy-két vörös szőnyeges rendezvényre, de bizonyára ezt is csak azért tette, mert Gaga megkérte rá. A másik alkalom mikor láthattuk Natalit, akkor volt, mikor Gaga és Beyoncé a „Telephone” című dalukhoz készítettek klipet. A videóban Natali csak rövid ideig szerepel, de legalább ez is valami.

Egy dologban azonban nagyon hasonlítanak. Mindketten imádják a ruhákat és megőrülnek a divatért. Natali annyira ennek az ágazatnak a szerelmese, hogy divattervezőként kezdett el dolgozni. Nincs kizárva, hogy Gaga többször is húga alkotásaiban jelent meg egy-egy eseményen.

Elhoztunk egy képet a két nővérről, ahol látni fogjátok, hogy mennyire hasonlítanak egymásra.

- Hirdetés -

Lady Gaga húga, Natali Germanotta kisminkelve kicsit hasonlít híres nővérére.

meg kell hagyni, amikor Natali nincs kisminkelve, meg sem lehet mondani, hogy Gaga testvére. Viszont, amikor olyan domináns sminket tesz fel, mint testvére, akkor már kirajzolódnak a testvéries vonalak.

Természetesen nemcsak Gaga és Natali azok, akik ilyen viszonyt ápolnak, ugyanis a híres és népszerű Ariana Grande valamint bátyja is hasonló helyzetben vannak. Frankie Grande több téren is jeleskedik, ám mégsem lett annyira ismert, mint húga. A fiú producerként, táncosként, sőt még műsorvezetőként is tevékenykedik. A két testvér egyébként ugyanattól az anyától, de két külön apától származik. Ennek ellenére édes testvérként gondolnak egymásra.

- Hirdetés -

Az ikonikus Katy Perrynek nem, egy hanem két tesója is van. Van egy nővére Angela Hudson idén decemberben fogja betölteni a 37. életévét, öccse David pedig most nyáron lett 31 éves. A tesók annak ellenére, hogy nem a showbizniszben dolgoznak, egyáltalán nem féltékenyek Katy sikereire.

Taylor Swift sem sokszor dicsekszik azzal, hogy van testvére, pedig Austin Swift színészként dolgozik. A fiú most lett még csak 27 éves, de már három filmben is játszott.

Viszont arról több embernek volt információja, hogy a pop hercegnőjének, Britney Spearsnek van egy fiatalabb lány tetvére, Jamie Lynn Spears. A 28 éves testvér, egy időben színészkedéssel foglalkozott, majd belekóstolt az éneklésbe, is, ám úgy döntött inkább családanya lesz. Sosem lett olyan híres, mint Britney, mert ő 2014-ben megházasodott és két gyermeket szült. Az első gyerek megszületése után az anyaságra tette fel az életét.

Ti tudtatok ezekről?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!