Így néz ki ma Michael Jackson fia, Bigi Jackson

- Hirdetés -

Már 13 év eltelt, hogy a világ elvesztette a legendás énekest, Michael Jacksont. Valójában ő a a pop királya. Az emberek a mai napig foglalkoznak vele és gyakran emlegetik a pályafutását. Ez élete során még inkább így volt. Az újságírókat leginkább az énekes családja és magánélete érdekelte.

Jackson

Rengeteg kérdés merült fel vele kapcsolatban, zavaros és olykor titokzatos életet élt. Első felesége Lisa Marie Presley volt, aki Elvis Presley lánya. Gyerekkorukban találkoztak először, évek elteltével ismerkedtek össze igazán, egy vacsora során. Előbb legjobb barátok majd egy pár lettek, hamar feleségül is vette. Egy régebbi interjú során Lisa Marie elmondta, hogy mindig is zavarta a férfi gyógyszerfüggősége és rossz egészségi állapota. Egy telefonbeszélgetés során kérte meg Jackson a kezét, majd titokban összeházasodtak. Két év elteltével rájöttek, hogy nem működik, így csak barátok maradtak.

lisa 1 Így néz ki ma Michael Jackson fia, Bigi Jackson

Ezután találkozott Deborah Jeanne Awards-al, aki második felesége lett. Ő szülte meg neki két gyermekét, a fiút Michael Joseph Jr Prince-nek, a lányt pedig Paris-Michael Katherine-nek nevezték el. Hamar kiderült, hogy ezeket a gyermekeket valójában Jackson akarta, a nő így nyilatkozott:

„A gyerekek nem hívnak anyának, mert nem akarom. Ők Jackson gyermekei. Azért szültem meg őket, mert ő apa akart lenni.”

1999-ben, mikor elváltak, a teljes felügyeleti jogot átruházta a férfira.

- Hirdetés -
debbie1 1 1 Így néz ki ma Michael Jackson fia, Bigi Jackson

A harmadik gyermeke a Prince Michael Jackson II nevet kapta és 2002-ben született. Blanket volt a beceneve, ami onnan eredt, hogy kiskorában mindig egy takaróval takarták az arcát, amikor a nyilvánosság előtt volt. Felnőtt korában ez zavarta, így már csak Biginek szólítják.

Bigi anyjával kapcsolatban soha semmilyen információ sem került napvilágra. Jackson azt állította, hogy mesterséges megtermékenyítéssel született a legfiatalabb gyermeke és nem tudja ki az anyja.

blanket 1 Így néz ki ma Michael Jackson fia, Bigi Jackson

Amikor Michael Jackson 2009-ben elhunyt, a fiú még csak 9 éves volt, így nagyon rosszul viselte a tragédiát. Jackson édesanyja, Katherine Jackson nevelte a kisfiút a történtek után.

- Hirdetés -

Bigi teljesen jól van már, a kaliforniai Calabasa egyik elit részén él és magániskolában tanul. Most már aktív a közösségi médiában is, sőt, bátyjával egy YouTube csatornát is létrehoztak, ahol filmeket értékelnek.

brother 1 Így néz ki ma Michael Jackson fia, Bigi Jackson
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!