Így néz ki most a kis Dávidka sírja – Szem nem marad szárazon

- Hirdetés -

Augusztus 31-én egy országot rázott meg a szomorú hír, hogy az ismert énekes, L.L. Junior kisfiát, Dávidot halálra gázolta egy autó Zuglóban.

20190901ll junior es kisfia davidka1 Így néz ki most a kis Dávidka sírja - Szem nem marad szárazon

Dávidka a baleset idején édesanyjával volt, az ő kezei közül szabadította ki magát és rohant az úttestre, ahol egy szabályosan közlekedő autós elütötte őt. A mentők sokáig küzdöttek a kicsi életéért, de mindhiába, Dávidka a helyszínen életét vesztette.

UC ktkpTURBXy85NGE2ZWZhMWIzNWMyNDc3ZjEyZGIyYzU4ZTc1MWMyZi5qcGeSlQMAAM0QcM0JP5MFzQMgzQHC Így néz ki most a kis Dávidka sírja - Szem nem marad szárazon

A tragikus baleset után a szülők között felszínre kerültek az indulatok, közösségi oldalukon a nyilvánosság előtt estek egymásnak. A temetésre azonban a gyászoló család tagjai lehiggadtak, Junior és exfelesége, Hopp Csilla egymás támaszai voltak az egész gyászszertartás alatt.

- Hirdetés -
IMG2246 Így néz ki most a kis Dávidka sírja - Szem nem marad szárazon
20190906ll junior kisfianak temetese fiumei15 2 Így néz ki most a kis Dávidka sírja - Szem nem marad szárazon

Időközben az is kiderült, hogy a zuglói térfigyelő kamerák rögzítették a tragédiát. A zenész azonban még nem döntötte el, hogy megnézi-e a felvételeket, hisz rendkívül megrázó pillanatokat kellene átélnie. Ha azonban úgy dönt, hogy belenéz a felvételekbe, végre biztosan tudni fogja, mi történt kisebbik fiával, miként követték egymást az események, hisz minden részletet látni fog majd.

davidka 1 Így néz ki most a kis Dávidka sírja - Szem nem marad szárazon

Azt, hogy szembesülni akar-e Dávidka utolsó és egyben megrázó pillanataival még nem tudni. Az viszont biztos, hogy újra átéli majd a szörnyű perceket, amikor megtudta, kisfia eltávozott az élők sorából.

7a7b1a18 58b4 49bd af08 cf4f7d1a22de Így néz ki most a kis Dávidka sírja - Szem nem marad szárazon

Dávidka sírjánál a mai napig is égnek a mécsesek és virágok sokasága borítja végső nyughelyét. Gyönyörű és szívszaggatóan szép a kisfiú sírja.

71520425 2358823494355944 1509555325210984448 n Így néz ki most a kis Dávidka sírja - Szem nem marad szárazon
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!