Így néz ki most Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia. Hosszú évekig nem derült fény a rejtélyre.

- Hirdetés -

Arnold Schwarzenegger a filmipar csúcsa, hollywoodi akciófilmjeivel vált világhírűvé. Szinte nincs olyan ember, aki még nem hallott volna róla. Annak ellenére, hogy rengetegen követik mindennapjait, a legnagyobb titkát hosszú évekig sikerült elhallgatnia.

A Terminátor néven is ismert legenda a ’90-es évek közepén összegabalyodott a család házvezetőnőjével, Patricia Baenával. Ebből a kis románcból született egy szerelemgyerek is, Joseph. Egészen 2011-ig senki sem tudta, hogy ki a fiú édesapja, még Joseph sem volt vele tisztában. A gyerek egyre jobban elkezdett hasonlítani az apjára, így már nem tudták titokban tartani. Amikor kiderült a titok a sajtó csak erről beszélt. A nagyobb probléma viszont az volt, hogy Schwarzenegger felesége azonnal elköltözött Beverly Hills-i otthonukból a hír hallatán. A nő teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy megcsalták. Elváltak és négy közös gyermeküket is elvitte magával az édesanya.

A színész teljes mértékben felelősséget vállalt tetteiért és mindenkitől bocsánatot kért a nyilvánosság előtt. Eldöntötte, hogy innentől aktívabban részt szeretne venni Joseph életében.

Valóban igazat mondott, ugyanis a 23 éves fiú Instagram oldalán azóta gyakran feltűnik apja. Joseph örökölte a testépítés iránti szenvedélyt, napi szinten több órát tölt a teremben. Ennek meg is látszik az eredménye, a hasán szinte sajtot lehetne reszelni. A pályafutási tanácsokat a legjobbtól kapja, magától a Terminátortól. Eredeti szakmája egyébként szakács és egyetemet is végzett.

- Hirdetés -

Nem csak a testépítésben jár apja nyomdokaiban a fiú, hanem a színészetben is. Jelenleg is Hawaii-n forgatja a Láva című filmet, és előszeretettel posztol a gyönyörű helyszínekről.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!