Így néz ki napjainkban a Vészhelyzet Carter dokija – Szinte rá sem lehet ismerni

- Hirdetés -

1994-ben indult hódító útjára a Vészhelyzet című sorozat. Egy ország várta izgatottan az újabbnál újabb epizódokat. Hölgyek ezrei szerettek bele a dögös dokikba, köztük Dr. Carterbe is.

A tengerentúlon „ER” címmel sugárzott sorozatban neve nincs színészek szerepeltek, akik közül többen egy csapásra világsztárok lettek. Ez mindent el is mond a Vészhelyzet sikeréről. A sorozat tizenöt évig volt képernyőn, egyáltalán nem csökkenő nézettséggel.

Green dokit Anthony Edwards, Ross dokit az akkor még ismeretlen George Clooney, Dr. Susan Lewis-t Sherry Stringfield, Benton dokit Eriq La Salle, és a chicago-i megyei kórház medikusát, Carter dokit pedig Noah Wyle alakította. 

- Hirdetés -

Noah Wyle ma már 48 éves és szinte rá sem lehet ismerni legújabb fotói alapján.

A színész 40 évesen 2011-ben egy los angelesi filmpremieren is sokakat meglepett, akkor már borostás kinézettel jelent meg a nyilvánosság előtt. Azóta azonban nyolc év telt el Carter doki pedig rengeteget változott.


Március végén a színész szerepet kapott egy új sorozatban.

- Hirdetés -

1994-től 2009-ig szerepelt a Vészhelyzetben, amely világszerte rendkívül népszerű volt.

Nos, így néz ki manapság Noah Wyle, akit a világ Carter dokiként ismert meg és így emlékszik rá még a mai napig is.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!