Így néznek ki a Gyűrűk ura sztárjai, 17 évvel az első rész megjelenése után!

- Hirdetés -

A Gyűrűk ura teljesen ámulatba ejtette a világot 2001-2003 között. Abban az időben, több ezren akarták felfedezni Közép-Földet, illetve melyik pasi néz ki jobban Legolas vagy Aragorn. Megmutatjuk azokat a sztárokat, akik kedvenc fantasy trilógiánkban szerepeltek, hogy néznek ki most, 17 évvel az első rész leforgatása után.

Zsákos Frodó (Elijah Wood)

Eltekintve attól, hogy animációs karaktereknek kölcsönzi a hangját, Elijah saját kiadót alapított melynek neve Simian Records. Az egyik leghíresebb szerepe a Gyűrűk Ura illetve játszott még „Egy makulátlan elme örök ragyogása” című filmben is, mint Patrick.

- Hirdetés -

Legolas (Orlando Bloom)

A Gyűrűk ura film után több sikeres filmben is játszott, mint például a Trójában és a Karib-tenger kalózaiban.

- Hirdetés -

Gandalf (Ian McKellen)

Leghíresebb szerepei a II. Miklós cár a Rasputin című filmből és Magneto az XMen című filmből.

- Hirdetés -

Aragorn (Viggo Mortensen)

A színészi munkája mellett a dán származású szereplő, híres művész, fényképész, költő és zenész. Olyan kiadó céget alapított, amely kevéssé ismert szerzők műveit publikálja.

Arwen (Liv Tyler)

Liv Tyler több sikeres filmben is szerepelt, köztük a Lopott szépségben és az Armageddonban is. A színésznőnek most három gyermeke van, és 2016-ban filmrendezőként is kipróbálta magát.

Csavardi Samu (Sean Astin)

Szerepelt például az Esküdt ellenségekben, a Távkapcsban és az Ötven első randiban.

Trufa (Dominic Monaghan)

Kevesen tudják, hogy részben Dominic írta a Gyűrűk ura forgatókönyvét. Sőt ő játszotta Charlie-t Lost című sorozatban.

Tuk Peregrin- Pippin (Billy Boyd)

Billy szeret énekelni és gitározni. Ő írta a „The Edge of Night” című dalt a Király visszatér-ben. Ő a „Beecake” zenekar vezetője.

Boromir (Sean Bean)

Sean már jól ismert színész volt, amikor meghívták, hogy szerepeljen a Gyűrűk Urában. Játszott még a Trójában, a Halott városban és természetesen a Trónok harcában.

Éowyn (Miranda Otto)

A színésznő olyan filmekben szerepelt, amelyek nem lettek annyira híres filmek. 2014-ben a Frankensteinben szerepelt.

Bilbó (Ian Holm)

Több mint 110 szerepet kapott, köztük a „Nyolcadik utas: a Halálban”, „Az időbanditákban”, az „Ötödik elemben” is sikert aratott.

Galadriel (Cate Blanchett)

Cate karrierje során több mint 40 filmben szerepelt, valamint 20 színházi produkcióban. 2009-ben Ausztráliában, olyan képek jelentek meg, amelyek az ország Oscar-díjas színészeit ábrázolják és Cate is köztük volt.

Théoden (Bernard Hill)

Bernard Hill mindenki meglepetésére a Titanic kapitánya volt, illetve ő játszotta el Théoden-t a Gyűrűk Ura trilógiában.

Elrond (Hugo Weaving)

Elrond király eljátszása mellett, Hugo Weaving szerepelt a Mátrix trilógiában és V, mint Vérbosszúban.

Gimli (John Rhys-Davies)

John Rhys-Davies karrierje tele van érdekes szerepekkel, például eljátszotta Spongyabob Kokckanadrág szerepét is. Szerepelt még a „Sliders-ben”, az Indiana Jones filmekben és az Elveszett világ-ban is.

Gollam (Andy Serkis)

Andy eljátszotta King Kongot, Cézárt a „Majmok bolygójából” és számos számítógépes játék karaktert formált meg.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!