Jennifer Aniston újra felrobbantotta az Instagramot – Ellenállhatatlanul szexi ruhában mutatta meg magát rajongóinak

- Hirdetés -

A Jóbarátok egykori sztárja, Jennifer Aniston immáron másodszor robbantotta fel közösségi oldalát. Amikor nemrégiben elkészítette Instragram profilját, szinte lefagyasztotta az egész rendszert, mert egyszerre annyian szerették volna bekövetni ők. Pár óra alatt több millió követőt szerzett, ez a szám mára pedig már elérte a 19 milliót is.

A színésznő The Morning Show című sorozata november elsején indult. Anistont régóta nem láthattuk sorozatban szerepelni, így hatalmas örömöt okozott ezzel rajongóinak.

A sztár testőrei kíséretében ment egy találkozóra, amelyet valószínűleg egy szemfüles rajongó meg is örökített. Jennifer egy gyönyörű, földig érő, fekete ruhában jelent meg, amely kiemeli még mindig tökéletes alakját.

- Hirdetés -

A The Morning Show sorozat, amiben nem kisebb sztárok egyesítik erejüket, mint Jennifer Aniston és Reese Witherspoon, a hónap elején indult útjára.

Az összes rész megtekinthető lesz majd online is. A sorozat sztárjai nagy lendülettel igyekeznek népszerűsíteni a produkciót, a napokban már a második vörös szőnyeges megjelenésük volt New Yorkban.

Jennifer, Stephen Colbert vendége volt a The Late Show-ban, mielőtt csatlakozott volna kolléganőjéhez. A forgatásra pedig egy újabb remek fekete ruhában érkezett.

- Hirdetés -

Nem sokkal később pedig már Reese Witherspoonal jelent meg a vörös szőnyegen, ugyancsak egy rendkívül csinos fekete ruhában.

Jennifer Aniston stílusa soha nem válik unalmassá. A színésznő megjelenése mindig kifogástalan és bármit is vesz fel, fantasztikusan áll rajta.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!