Kalapáccsal fejbe verte kutyáját – Curtis látogatást tett a férfinál, de nem egyedül ment

- Hirdetés -

Július 4-én 19 órakor a Somogy megyei Látrányban egy idős férfi kalapáccsal fejbe verte kutyáját, mert az állat széttépte két nyulát. Az elkövetőt már aznap éjjel elfogták a balatonlellei körzeti megbízottak és a Fonyódi Rendőrkapitányságon előállították. Állatkínzás vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt hallgatták ki, mint gyanúsítottat. A 70 éves férfi elismerte tettét és vallomást tett.

A látrányi férfi története hatalmas vihart kavart, óriási felháborodást keltett a hírességek körében is. A helyi lakos ittas állapotban volt, amikor észrevette, hogy kutyája széttépte két nyulát, így kalapácsot fogott és fejbe verte az ebet. Szerencsére a kutyus túlélte a férfi brutális tettét, jelenleg egy állatmentő alapítványnál ápolják.

A rapper, Curtis sem hagyta szó nélkül a férfi tettét és közösségi oldalán ígéretet tett neki, hogy ellátogat hozzá.

- Hirdetés -

„Érdekes az élet. Pont Látrányban vagyok. Reggel nálad kezdek, te f….” – írta közösségi oldalán Curtis.

Ehhez pedig tartotta is magát, másnap reggel többedmagával megjelent a tettes háza előtt. A férfi a raperrel és hat megtermett férfival, a Szurkolók az Állatkínzás Ellen mozgalom tagjaival nézett szembe otthona előtt.

„Curtis néhány nappal ezelőtt felkeresett minket, hogy Látrányban lenne egy kis elintéznivaló. Noha még soha nem dolgoztunk együtt Attilával, de a hívására azonnal ugrottunk, és másnap már ki is mentünk a férfi házához” – mondta Kapin Ricsi, a mozgalom alapítója.

- Hirdetés -

Állítólag a látrányi férfinak fogalma sem volt, hogy mit tesz, hirtelen felindulásból cselekedett. A 70 éves elkövetőnek volt még egy kutyája, akit Curtis és társai azonnal elhoztak tőle és nagy valószínűséggel ezzel meg is mentették szerencsétlen állat életét.

„Ahogy ígértem! A @szurkolok_az_allatkinzas_ellen csapatával ellátogattunk ma Látrányba a címre, ahol brutálisan megvertek egy kutyust a napokban… Sajnálatos módon volt az embernek még egy kutyája, de szerencsére el tudtuk hozni. Szóval sikerült megmenteni és sikeresen zártuk a napot” – írta közösségi oldalán a rapper.

„Nagyon meglepődött, hogy személyesen is felkerestük, de cseppet sem érezte a helyzet súlyosságát. Egyáltalán nem gondolja magát felelősnek a történtek miatt, sőt még azt is kikérte magának, hogy kalapáccsal vert volna rá a kutya fejére. Azt mondta, az machete volt!” – mondta az aktivista.

- Hirdetés -

„Kapócs Zsóka, Nagy Ervin, Árpa Attila és Essem rendszeresen támogatja a mi munkákat, már többször is dolgoztunk ve­lük, úgyhogy mindig nagy öröm, ha olyan előadók, ismert embe­rek csatlakoznak a mozgalmunkhoz, akiknek nagy a követőtáboruk. Ilyen Curtis is, aki abszolút pozitív csalódás volt mindannyiunk számára, úgyhogy megbeszéltük, hogy a későbbiekben is tartjuk a kapcsolatot.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!