Kiderült a titok – Ezért nyírta kopaszra haját Britney Spears 2007-ben

Megosztás

- Hirdetés -

A népszerű énekesnő, Britney Spears 2007-ben teljesen kopaszra borotválta fejét, idegösszeomlása ideje alatt. Azonban nem egy újabb fogásról volt szó, amivel a média középpontjába kerülhet.

Az énekesnőnek komoly mentális problémái voltak tizenkét évvel ezelőtt. 2007-ben összeomlott, kopaszra nyírta haját, majd bevonult egy intézetbe gyógyulni. Fokozatosan kezdett talpra állni, míg végül újra a régi önmaga lett. Rátalált a szerelem, telt házas koncerteket adott, új slágerekkel rukkolt elő és újra együtt lehetett gyermekeivel is.

Egy dokumentumfilm vetett véget a találgatásoknak, hogy mégis mi történt Britney-vel, hogy 2007-ben ezt művelte magával.

- Hirdetés -

A Channel 5 dokumentumfilmje most felfedte az igazságot, miért is nyúlt az énekesnő tizenkét évvel ezelőtt a nullás géphez.

Emily Wynne-Hughes, tetoválóművész, aki jelen is volt az ominózus esetnél, úgy emlékezett vissza, hogy Britney a hajvágást követően mindössze annyit mondott:

„Nem akarom, hogy bárki a hajamhoz érjen. Nem akarom, hogy megérintsék a hajamat. Elegem van belőle, hogy a hajamat fogdossák.”

- Hirdetés -

A dokumentumfilmből az is kiderül, hogy Britney egyáltalán nem akarta nyilvánosságra hozni tettét, azonban a paparazzók lefizették testőreit. Ennek a következménye pedig az lett, hogy körülbelül hetven fotós jutott be abba a szobába, ahol az énekesnő a haját nyírta.

Britney édesapja később nagyon beteg lett, amit az énekesnő nagyon nehezen viselt, hisz nagyon közel állt hozzá. Ekkor ismét igénybe vette az egykoron már rajta segítő intézményt. Egy hónapon át gyógyult odabent. Édesapja betegségéről csak annyit lehetett tudni, hogy valamilyen bélrendszeri problémával küzdött és már egy életmentő műtétet is végrehajtottak rajta.

Így néz ki napjainkban Britney:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!