Kiderült, egy nő videózta Borkaiékat – Fotón a bizonyíték

- Hirdetés -

Úgy tűnik igaz, hogy egy nő videózta Borkai Zsolt kalandját. Néhány nappal ezelőtt látott napvilágot a hír, miszerint a győri polgármester Horvátországban, egy jachton szórakozott fiatal lányokkal, az esetről pedig videófelvétel is készült.

Az először feltöltött videókat azóta már törölték, de egy másik oldalon újra közzé tették őket. Bár a most feltöltött anyagon azonban észlelhető egy kis különbség az előzőekhez képest, egy női kéz látszik a felvételt készítő videókamerán.

A felvételekből szinte teljes bizonyossággal világossá válik, hogy egy szintén a hajón tartózkodó nő készítette őket.

- Hirdetés -

Az eddig feltöltött videókon sem mindig ugyanazok a jelenetek láthatóak, tehát az teljesen biztos, hogy több kép-és hanganyag is készült az ominózus esetről.

A hírt kiszivárogtató blogjában azonban már teljesen új információk is a felszínre kerültek Borkairól. A blogger állítása szerint a győri polgármester évek óta minden decemberben a Maldív-szigetekre utazik családjával és baráti üzletfeleivel. Ezek az utazások azonban nemcsak a kikapcsolódásról szólnak. Minden utazás alkalmával Borkai legalább két Maldív-szigeteken található bankjában helyez el pénzt, méghozzá Rákosfalvy Zoltán, ügyvéd segítségével.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!