Kisfia halála óta először adott koncertet L.L. Junior

- Hirdetés -

L.L. Junior kisfia, Dávidka augusztus végi halála óta a hétvégén állt először közönség elé. A zenésznek a két nap alatt négy koncertje is volt.

„A mai négy koncert, négy város, két ország, kipipálva. Visszaálltam dolgozni. Olyan furcsa szó ez, dolgozni, ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt, ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket. Köszönöm, Veszprém, köszönöm, Hajdúszovát, köszönöm, Vecsés és köszönöm, Érsekújvár” – mondta Junior fellépései után.

A rapper kisebbik fia, Dávid augusztus 31-én szenvedett halálos balesetet Zuglóban. A kisfiú édesanyja mellől rohant ki az úttestre, ahol egy szabályosan közlekedő autós elütötte őt. Junior éppen egy fellépésen volt, amikor közölték vele, hogy a mentők éppen kisfia életéért küzdenek. A zenész azóta nem lépett fel sehol, minden koncertjét lemondta. A hétvégén azonban elérkezett a pillanat, hogy újra színpadra álljon.

- Hirdetés -

Másfél héttel ezelőtt az énekes Száva Rita, menedzser társaságában, élőben jelentkezett be közösségi oldalán, ahol elmondta, hogy igyekszik minél előbb visszatérni rajongóihoz.

„Szelektálva vállaljuk el a fellépéseket, és hamarosan visszaállunk a munkába. Huszonvalahány koncertet mondtam le, de visszaállok, és Lacikát is hozom magammal. Erőt gyűjtünk, gyengék vagyunk most, de erősek leszünk mindnyájan” – nyilatkozta Junior.

Azután, hogy az énekes elmondta, fontolgatja a visszatérést, a múlt hétvégén már négy helyen is koncertezett az országban és külföldön is.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!