Kitáltalt a Playmate. Ilyen szigorú szabályok voltak a Playboy-villában, Hugh Hefner mellett.

- Hirdetés -

Holly Madison a Hugh Hefrner-kastélyban élt. Egy podcastben mesélt arról, hogy milyen kemény elvárásoknak kellett megfelelniük és milyen szigorú szabályokat kellett betartani a Playboy villában.

kep 2021 12 26 144728 Kitáltalt a Playmate. Ilyen szigorú szabályok voltak a Playboy-villában, Hugh Hefner mellett.

A 41 éves lány azt állította, hogy csak egyről tudott, mielőtt beköltözött volna. Ez az este 9 utáni kijárási tilalom volt. Ez ellehetetlenítette azt, hogy más pasikkal randizzon, ami egyébként is tilos volt számukra.

Holly Madison 21 éves korában költözött Hefner kastélyába, és hamarosan ő lett a mogul első számú barátnője.

kep 2021 12 26 144741 Kitáltalt a Playmate. Ilyen szigorú szabályok voltak a Playboy-villában, Hugh Hefner mellett.

Holly, aki korábban a Playboy-villát egy kultuszhoz hasonlította, azt is állította, hogy Hefner irányította a szerelmi életüket és szigorú elvárásokat támasztott a nők megjelenésével kapcsolatban.

kep 2021 12 26 144803 Kitáltalt a Playmate. Ilyen szigorú szabályok voltak a Playboy-villában, Hugh Hefner mellett.

„Erről mindenki tudott. A kastély személyzete, a vendégek, mindenki. Az emberek viccelődtek rajta, mert olyan hülyén hangzott.”

- Hirdetés -

Kapcsolatuk a Playboy alapítójával hét évig tartott. Erről az időszakról is beszél a modell.

„Tudtam, hogy vannak szabályok. Már azelőtt tudtam, mielőtt beköltöztem volna. A kijárási tilalommal tisztában voltam, de életem épp azon szakaszában jártam, ahol nem érdekelt az esti bulizás. Az életemet akartam rendbe tenni…”

A kastélyban lakó nők nem randevúzhattak más pasikkal, és nem lehetett saját lakásuk.

- Hirdetés -

Holly azt állította, kezdetben úgy gondolta, hogy legfeljebb egy évig fog ott élni. Tudta, hogy más pasit vinni a kastélyba tilos volt, de ez nem zavarta.

kep 2021 12 26 145117 Kitáltalt a Playmate. Ilyen szigorú szabályok voltak a Playboy-villában, Hugh Hefner mellett.

A nők heti 1000 dollárt (330 ezer forintot) kaptak, hogy ruhákat vegyenek rajta.

„Nem engedték meg, hogy saját lakásod legyen. Amíg én ott éltem, volt pár lány, akinek volt saját lakása, de titkolták Hefner előtt. Elvártak egy bizonyos megjelenést. Szőke hajadnak kellett lennie. Mindig csinos, vonzó ruhákba kellett lenned. Erre heti 1000 dollárt kaptál.”

kep 2021 12 26 145131 Kitáltalt a Playmate. Ilyen szigorú szabályok voltak a Playboy-villában, Hugh Hefner mellett.

A ruházati juttatás jól hangzik, de nagyon szigorúan vették. Ha Hefner valamelyik titkára rájött, hogy a pénzt ruhákon kívül másra költötték, akkor csökkentették az összeget. A lányok persze megpróbáltak kicsit félretenni belőle, hogy ha elhagyják a villát, azt ne üres kézzel tegyék.

- Hirdetés -

Holly 2008-ban hagyta el a kastélyt. Állítása szerint Hefner kéretlen fotókat készített a lányokról, hogy ezzel tartsa őket sakkban. Ha valaki rosszat tett, akkor ezeket a fotókat nyilvánosságra hozták valamilyen módon.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!