Kourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát – Követői teljesen kiakadtak

- Hirdetés -

Mindenki tudja, hogy a Kardashian és Jenner lányok milyen különleges és világi életet élnek. Minden rendezvényen ott vannak, a legszebb, legdrágább ruhákban ékszerekbe mutatkoznak. Többször kiverték már a biztosítékot azzal, hogy milyen fényűzően élnek, s ezt nem is rejtik véka alá. Most azonban azzal vívták ki az internetfelhasználók ellenszenvét, hogy Kourtney Kardashian lányát, Penelopet egy testhezálló „Spinédzserek” ruhába öltöztette.

5 1 Kourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát - Követői teljesen kiakadtak

A sztár kritikusai úgy gondolták, hogy a kilencéves kislány „túl fiatal” ahhoz, hogy miniszoknyában, magassarkú cipőben és szőke parókában utánozza Alicia Silverstone karakterét, Chert.

A 42 éves Kourtney két fotót osztott meg Penelope-ról, amelyen Cher ikonikus sárga blézerét és szoknyáját viseli, és a fotóhoz a karakter jelmondatát írta, ami angolul úgy hangzik: „As if”.

6 1 Kourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát - Követői teljesen kiakadtak

Penelope – aki Kourtney és Scott Disick második gyermeke – az egyik pillanatfelvételen egy piknikasztal szélén ült, a másikon pedig egy kiskutyát tartott a karjában.

- Hirdetés -
1 2 Kourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát - Követői teljesen kiakadtak

Kourtney egyébként imádta kislánya halloweeni jelmezét, ám néhány követője túl felnőttesnek érezte a ruhát. Egyikük azt írta: „Kicsit túl fiatal egy ilyen jelmezhez. Kourtney túlságosan is próbálkozik.”

2 1 Kourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát - Követői teljesen kiakadtak

„Tényleg? Pen korában ilyen jelemz? Ez már túlzás!” – tette hozzá egy másik.

Nem biztos, hogy szükség volt erre a ruhára” – jegyzete meg egy harmadik követő.

- Hirdetés -
3 2 Kourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát - Követői teljesen kiakadtak

Penelopen kívül további két gyermeke van a 11 éves Mason Dash és a 6 éves Reign Aston. A Poosh alapítója idén minden követ megmozgatott Halloween alkalmából vőlegényével, Travis Barkerrel. Először Ollókezű Ewardnak és Peg Boggsnak öltöznek be, majd a „Tiszta románc” című filmből Alabamanak és Clarencenek. A múlt héten a Sex Pistolsból Nancy és Sid Vicious karakterét formálták meg.

4 1 Kourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát - Követői teljesen kiakadtak

A Blink-182 dobosa, a 45 éves Travis a múlt hónap végén kérte meg Kourtney kezét egy „egymillió dolláros” gyémántgyűrűvel a tengerparton, több ezer rózsa és a családjuk körében. A férfi egy hatalmas szív alakú virágot állíttatott fel a homokban, körülöttük pedig gyertyák pislákoltak.

8 Kourtney Kardashian miniszoknyába és magassarkúba öltöztette 9 éves kislányát - Követői teljesen kiakadtak

Kourt és Travis kéz a kézben sétáltak a vízparton, amíg a virágkompozíció belsejébe nem találták magukat, ahol a férfi féltérdre ereszkedett. A romantikus gesztus után együtt vacsoráztak a családjukkal, köztük Krisszel, Kylie-val, Khloe-val és a kisbabájuk apukájával, Tristan Thompsonnal.

- Hirdetés -

Ti mit szóltok? Szerintetek is túlzás volt ilyen ruhába öltöztetni a lányt?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!