L.L. Junior elvitte kisfiát a tragédia helyszínre – „Apa menjünk fel hozzá a mennyországba”

- Hirdetés -

Múlt héten pénteken helyezték végső nyugalomra L.L. Junior kisebbik fiát, Dávidot a Fiumei úti temetőben. Augusztus 28-án Zuglóban kora esti órákban a kis Dávid édesanyjával tartott hazafelé, amikor a kisfiú kiszaladt az úttestre, és egy szabályosan közlekedő autós elgázolta. A mentők órákig küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni őt.

Az énekes éppen fellépésen volt, amikor értesült a balesetről. Az egész család összeomlott a hír hallatán, amelyet Junior később meg is erősített.

A temetésen fehér hintó vitte az apró fehér koporsót a végső nyughelyre.

- Hirdetés -

Junior édesanyja hangosan kiabálta a kisfiú nevét, és keserves sírásban tört ki, majd rosszul lett a koporsó mellett.

Csillát pedig le kellett ültetni, mert többször is észre lehetett venni, hogy nemsokára összeesik. A szülők a temetés idejére félretették ellentéteiket, Junior végig támogatta Csillát, fogta a kezét.

A rapper idősebbik kisfia nem volt ott a búcsúztatón, óvodába vitték őt, hisz ő még valójában nem tudja felfogni, mi történt testvérével.

- Hirdetés -

A baleset után Junior elvitte idősebbik kisfiát a tragédia helyszínére és a temetőbe is, ugyanis Lacika folyamatosan keresi kis testvérét. Junior a vele készített interjúban elmondta, hogy bárhogy magyarázzák Lacikának a történteket, mindig újabb és újabb kérdéseket tesz fel, amire a választ sajnos még nem értheti meg.

A tragikus baleset helyszínén kisfia azt kérte édesapjától, hogy menjenek fel a mennyországba, hogy láthassa testvérét.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!