L.L. Junior és Csilla kisfia tegnap lett volna négy éves – Édesanyja piros lufikat vitt Dávidka sírjára

- Hirdetés -

Hopp Csilla és L.L. Junior kisfiát két hete gázolta el egy 76 éves férfi Zuglóban. A szabályosan közlekedő autós már nem tudott megállni, amikor a kis Dávid kiszaladt elé az úttestre. Szeptember 6-án, pénteken helyezték örök nyugalomra a kisfiút a Fiumei úti temetőben. A zenész kérésére mindenki fehér ruhában jelent meg a gyászszertartáson.

Dávid 2015. szeptember 16-án látta meg a napvilágot.

A tragikus baleset után Junior és családja még nem tudott felocsúdni a történtekből. Rengeteg időbe telik majd feldolgozni Dávidka halálát, nemcsak a szülőknek, hanem bátyjának Lacikának is.

- Hirdetés -

Dávid tegnap lett volna négy éves. Édesanyja, Csilla fia születésnapja alkalmából három piros lufit helyezett sírjára. Ezzel köszöntötte Dávidkát születése napján.

L.L. Junior Szívverés című dala 2017-ben jelent meg, de a történtek után új értelmet nyert a szöveg. A dalszöveget hallgatva, a rapper mintha annak idején megérezte volna, hogy valami baj fog történni. Azt viszont sohasem gondolta volna, hogy kisfiának kell majd énekelnie a következő sorokat: „Mint lassan múló Napsugár, Egy fáradt őszi délután, Épphogy felvillant Már el is illant, Hirtelen…. És biztos jobb helyen van már.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!