L.L. Junior ma reggel jelentette be – Meghozta élete eddigi legnehezebb döntését

- Hirdetés -

L.L. Junior bejelentette, hogy dalt ír kisfia emlékére. Dávidka augusztus végén szenvedett halálos balesetet Zuglóban. A kisfiú kirohant az úttestre és egy szabályosan közlekedő autós elütötte őt. A mentősök órákig küzdöttek a gyermek életéért, de nem sikerült megmenteni őt.

Junior azt nyilatkozta, hogy a dalírás és a fellépések segítik őt a gyász feldolgozásában.

„Dávidka emlékére írunk egy nagyon szép dalt, most ezen dolgozunk. Nem tudom, mikor lesz kész, iszonyúan nehéz volt, amikor néhány hete leültem a zongora elé. Nagy erő kell egy ilyen dal megírásához. Hozzáláttam, és mindig sírtam. Tetszene neki, biztos, hogy szeretné, hiszen minden számomat tudta kívülről. Nagyon okos kisgyerek volt” – mondta a zenész.

- Hirdetés -

L.L. Junior megköszönte az együttérzést mindenkinek. Hozzátette azt is, hogy a gyász sosem múlik el, de ezzel együtt kell élnie az egész családnak. Az élet megy tovább, erősnek kell lennie, mert van kiért.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!