L.L. Junior megmutatta 10 napos kislányát – A kis Lilivel már Lacika is találkozott

- Hirdetés -

Szeptember 17-én megszületett L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kislánya. Az énekes még a szülés előtti pillanatokat is megosztotta rajongóival, majd az időzített császármetszést követően néhány perccel már tudatta, hogy a kis Lili 3560 grammal érkezett a világra.

A 39 éves rapper néhány nappal később haza is vihette feleségét és kisbabáját a kórházból. Eddig csak a fenti fotót láthattuk a kicsiről, most azonban Junior közösségi oldalán megmutatta gyönyörű kislányát. Az újdonsült apuka több képet is feltöltött Liliről és azt is hozzátette, hogy már hétéves kisfia, Lacika is találkozott húgával.

„Sziasztok! 10 napos lettem. Sokat gondolkodtam (3 percet) hogy megosszam-e életem kis gyémántos büszkeségét vagy elfogadjam-e a 7 számjegyű ajánlatot a hetilapoktól, és arra jutottam, hogy antimateriális, önzetlen, pénzről lemondó, büszke, független apuka leszek és életem szerelmét nagy szeretettel és tisztelettel ingyen és boldogan megosztom veletek! Az utolsó képen Lacika első találkozása látható húgával.”

- Hirdetés -

„Lili nagyon jó baba, szépen eszik és alszik, tökéletes kis csöppség. Az anyuka, Kinga is jól van, jóleső fáradtság van rajta, szerencsére van segítségünk, édesanyám sokat segít. Lacika imádja a kék szemű kishúgát, az első találkozás, amikor a kezében foghatta, nagyon megható volt mindannyiunknak” – mondta Junior.

Megszámlálhatatlan hozzászólás, gratuláció érkezett a rapper posztja alá, ami nem is csoda, hiszen a kislány gyönyörű. Sok boldogságot, erőt és egészséget kívántak a kis Lilinek, a szülőknek pedig kitartást és rengeteg örömöt. Szívből gratulálunk!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!