L.L. Junior újabb bejelentkezése – Üzent a fiát elütő férfinak és a gusztustalan újságíróknak

- Hirdetés -

L.L. Juniornak elege lett az őt illető vádakból. Újra bejelentkezett közösségi oldalán, hogy tisztába tegye a helyzetet és az őt érintő vádakat is megcáfolja. Az énekes kisfia halála óta folyamatosan idősebbik fiával, Lacikával van. Fellépései jelentős részét is lemondta, hogy méltóképp gyászolhassa Dávidkát.

A kisfiú halála óta volt feleségével, Hopp Csillával többször támadták egymást közösségi oldalukon, Junior pedig Lacika ideiglenes felügyeleti jogát is kérvényezte.

Rengeteg vád érte őt emiatt, legutóbb pedig azért, mert azt írták, hogy Lacika csak a temetőben találkozhatott édesanyjával.

- Hirdetés -

Közölte, hogy Csilla bármikor meglátogathatja Lacikát, ő nem fogja megakadályozni ebben.

Emellett üzent a kisfiát elgázoló 76 éves sofőrnek is:

„Kaptam tőle egy levelet. Nagyon megindított, látszik, hogy a könnyeivel küszködött, miközben írta. Ez a tragédia az ő életét is végigkíséri, nagyon sajnáljuk őt is. Egyáltalán nem hibáztatjuk, és nyitottak vagyunk egy találkozóra vele. Sem őt, sem a fiaim anyukáját nem hibáztatom” – mondta Junior.

- Hirdetés -

A rapper most besokallt, videó üzenetében pedig tisztázott minden félreértést.

Az igazság !

Gepostet von L.L. Junior am Freitag, 20. September 2019
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!