L.L. Junior volt felesége a temetőben találkozhatott Lacikával

- Hirdetés -

L.L. Junior exfelesége, Hopp Csilla augusztusban tragikus balesetben vesztették el kisebbik gyermeküket, a három éves Dávidkát. A kisfiút Zuglóban ütötte el egy szabályosan közlekedő autós. Dávid édesanyja kezeiből kiszabadítva magát rohant ki az úttestre. A kiérkező mentők két órán keresztül küzdöttek a kicsi életéért, de már nem tudták megmenteni őt.

Junior idősebbik kisfia, a hét éves Lacika a baleset után a rapperhez került. Csilla és Junior között pattanásig feszültek az idegek, közösségi oldalukon kerültek többször is összetűzésbe. Volt felesége nyílt levélben adta Junior tudtára, hogy „az utolsó lélegzetvételéig küzdeni fog gyermekéért”.

Szeptember 6-án, a temetés napján úgy tűnt, sikerült csillapítani a kedélyeket, a zenész ugyanis az egész gyászszertartás alatt támogatta Csillát, próbálta vigasztalni őt.

- Hirdetés -

Lacika édesapjával maradt, Csilla pedig látogathatja őt. Legutóbb Dávidka végső nyughelyén, a Fiumei úti temetőben találkozhatott idősebbik kisfiával.

„Ügyfelem munka közben egy váratlan telefonhívást kapott Juniortól, és percei voltak, hogy kiérjen a temetőbe, ahol az édesapa engedélyével kerek húsz percre találkozhatott a gyermekével és magához ölelhette őt” – mondta az édesanya ügyvédje, Dr. Horváth B. Gábor.

Csilla a telefonhívást követően azonnal rohant is a temetőbe.

- Hirdetés -

Hopp Csilla ügyvédje korábban már nyilatkozott Lacika elhelyezésével kapcsolatban.

„Még nem sikerült konszenzusra jutni ebben a kérdésben, az viszont már tisztázódott, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni az ügyet. A felek között párbeszéd kezdődött, ám a lehetséges megállapodás részletei egyelőre nem publikusak” – mondta.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!