Lebukott Berki Mazsi! Már Krisztián halála előtt is együtt lehetett új párjával

Megosztás

- Hirdetés -

Nagyon úgy tűnik, hogy Berki Mazsi és új szerelme már Krisztián halála előtt is együtt lehettek.

20210404berki mazsi berki krisztian1 Lebukott Berki Mazsi! Már Krisztián halála előtt is együtt lehetett új párjával

Mazsi és új szerelme nagyon szeretnék titokban tartani a románcukat, de egyre több közös fotó kerül fel róluk az internetre. A gyászoló édesanyára újra rátalálta a boldogság. Kérdés, hogy mikor? Lehet, hogy már a tragédia előtt találkozgatni kezdtek.

47422113 ab83d7014f1ed83d831f930f9e93e2cf wm Lebukott Berki Mazsi! Már Krisztián halála előtt is együtt lehetett új párjával

Már tavaly is pletykáltak arról, hogy Mazsinak van valakije, azonban erről nem szeretett volna beszélni. Egyesek szerint ez a titokzatos férfi már akkor udvarolt Mazsinak, amikor Krisztián még élt. Húsvét körül egy szállodában látták őket együtt, illetve egy rejtélyes ismerős is elárult néhány titkot Krisztián és Mazsi kapcsolatáról.

- Hirdetés -
1399080 igy novekszik berki mazsi pocakja mar beszel a benne novekvo babahoz Lebukott Berki Mazsi! Már Krisztián halála előtt is együtt lehetett új párjával

„A halála előtt Krisztián már hetek óta gyanakodott, nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével. Talált is sms-eket, amiket lefotózott, majd megmutatta nekem a konditeremben. Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket. Krisztián oda is telefonált a szállodába, de lerázták. Hívott, hogy vigyem le, de nem értem rá, és – megmondom őszintén – nem is bírom ezeket a szakítós, megcsalásos szitukat. Szerintem az ilyesmi csak két emberre tartozik”

20220907berki mazsi2 Lebukott Berki Mazsi! Már Krisztián halála előtt is együtt lehetett új párjával

„De volt még pár furcsa balhé. Egyszer vidéken voltak, ahonnan Kisztiánnak vonattal kellett feljönnie, mert úgy összevesztek, hogy Mazsi autóba ült, majd otthagyta. Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van, Krisztiánnal sem lehetett könnyű együtt élni, és olyan is van, hogy kihűl a szerelem. De jobb lett volna mindenkinek, ha nyílt lapokkal játszanak. Akkor senki nem feszengene ebben a helyzetben, senki nem mutogatna Mazsira” – nyilatkozta a HOT magazinnak.

fc7573fde2cc4df99a0dfd0847c2def7 Lebukott Berki Mazsi! Már Krisztián halála előtt is együtt lehetett új párjával

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!