Leonardo DiCaprio és Kate Winslet a Titanic forgatása óta a legjobb barátok

- Hirdetés -

Nagyon jól tudjuk, hogy a hollywoodi színészek között gyakran alakulnak ki barátságok és szerelmek, de ezek általában nagyon is rövid életűek. Természetesen mindig vannak kivételek, ilyen például a Titanic két főszereplőjének barátsága. Leonardo DiCaprio és Kate Winslet immáron 24 esztendeje elválaszthatatlanok. Mindkét színész hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében. Sokan már össze is boronálták őket, de kapcsolatuk kizárólag baráti.

Leo és Kate először 1996-ban találkoztak a Titanic forgatásán. Ekkor mindössze 21 és 22 évesek voltak és olyan jól alakították a szerelmespárt, hogy a nézők szinte biztosak voltak benne, hogy több van köztük puszta munkakapcsolatnál. Kate akkoriban önértékelési problémákkal küzdött és több nyilatkozatában is elismerte, hogy filmbéli partnere volt az, aki segített neki küzdeni ez ellen. Első közös jelenetük egyébként éppen az volt, amikor Jack portrét rajzolt Rose-ról, méghozzá ruha nélkül.

Amikor Kate megtudta, hogy Leo előtt meztelenül kell majd megjelennie, a forgatási szünetekben csak egy esőkabátot viselt a színész előtt, így készült fel közös, intim jelentükre. Amikor a két színész visszaemlékszik a forgatásra, közös emlékeiken nagyon jót nevetnek. Az újságírók kérdéseire általában mosolyogva válaszolnak.

- Hirdetés -

2008-ban újra együtt forgattak, Kate akkori férjének filmjében, A szabadság útjaiban, ami Sam Mendes rendezésében került a mozivászonra. Kate és Leo ezúttal házastársakat alakítottak.

A film forgatása után Leonardo gyűrűt ajándékozott Kate-nek, ám a gravírozott feliratról soha semmit nem árultak el. A színésznő A szabadság útjai című filmszerepéért Golden Globe-díjat kapott. A győztes pillanatban Kate dicsérte férje rendezői tevékenységét és filmbeli partnerét, Leót is. A díj átvétele után a színésznő férje helyett először DiCapriot ölelte meg.

Kate élete korántsem volt egyszerű, holott azt gondolhatnánk, hogy egy sztár dolga sokkal könnyebb, mint egy átlagemberé. Ám ők is átélik ugyanazt a magánéletben. amit mi. A színésznő két nehéz házasságon volt túl, sőt, a válás sem ment túl könnyen. Kapcsolataiból két gyermeke is született, de a filmforgatásokat és utazásokat nehéz összekapcsolni a gyerekneveléssel. Leo Kate életének legnehezebb szakaszaiban is mellette állt, segített neki a gyerekekkel.

- Hirdetés -

2012-ben a színésznő ismét férjhez ment, ekkor Ned Rocknoll felesége lett. A ceremónián Leonardo kísérte őt az oltárhoz. A színész ezidáig azonban, nem nősült meg. Kate néhány évvel később elvesztette édesanyját, aki sokáig küzdött a rákkal, sajnos azonban, a kór végül legyőzte őt. Ekkor már nagyon közel állt ahhoz, hogy teljesen összetörjön, de ismét DiCaprio volt az, aki megmentette őt ettől.

2016-ban számos színész bojkottálta az Oscar-díjátadót a fekete színészeket megkülönböztető nyilatkozatok miatt. A visszatérő című filmben nyújtott alakításáért Leo éppen ebben az évben kapott Oscar-jelölést. Winslet igyekezett támogatni őt, hogy neki ítéljék a díjat, amit végül sikerült is megvalósítani, ugyanis Leo kapta az Oscart.

A két színész barátsága a hosszú évek alatt nem gyengült, sőt, sokkal erősebb lett. Kate akkor elmondta, barátságuk azért ilyen szoros, mert soha nem flörtöltek egymással és nem is estek szerelembe. DiCaprio azt nyilatkozta, hogy nagyon szeret együtt dolgozni a színésznővel, mindig nagy örömére szolgál, ha a barátjával tevékenykedhet. „Olyanok vagyunk, mint egy összetett mechanizmus, aminek minden egyes része támogatja a másikat, hogy végül működőképes legyen a szerkezet” – mondta Leo.

- Hirdetés -

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio barátsága úgy látszik, örök életű, de ezért minden tőlük telhetőt meg is tesznek. Ott vannak egymásnak, ha szükség van rá, segítenek, támogatnak és nem utolsó sorban őszintén örülnek a másik sikerének.

Te mit gondolsz erről?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!