Megérkezett az első fotó Kasza Tibi és Andrea újszülött kislányáról

- Hirdetés -

Nemrég megszületett a második kislánya Kasza Tibinek és Darai Andreának. A csöppség neve Liza Panna lett.

kep 2022 06 19 123902049 Megérkezett az első fotó Kasza Tibi és Andrea újszülött kislányáról

Tibi pár nappal ezelőtt osztotta meg az örömhírt, miszerint megérkezett második gyermekük. A Balázsék című reggeli műsorban elmesélte, hogy nagyon szeret lányos apuka lenni és igazán nagy az öröm az egész családban.

Kasza-Darai Andrea most az Instagram oldalán osztott meg pár információt a követőivel arról, hogy milyen érzés kétgyermekes anyukának lenni.

- Hirdetés -
kep 2022 06 19 123913870 Megérkezett az első fotó Kasza Tibi és Andrea újszülött kislányáról

A celeb sajnos nem engedélyezte a kép beágyazását vagy megosztását, így a saját oldalára kell ellátogatni. A képet ITT lehet megtekinteni.

kep 2022 06 19 123936733 Megérkezett az első fotó Kasza Tibi és Andrea újszülött kislányáról

Annyira büszke vagyok❤️ Lora Bella tegnap úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát ❤️ Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával, és nem győztem pót macit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugi macija 😭 Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni ha már nem a pocakomban hanem itthon lesz egy pici baba és felborulnak a napjaink… De ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem, és olyan önzetlen, tiszta szeretettel szereti a húgát amitől kívánni sem tudtam volna jobbat ❤️🙏🏼

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!