Meghan Markle ismét alakított! Csipkés ruhadarabot villantott egy esküvőn!

- Hirdetés -

II. Erzsébet királynő vajon, mit gondolhat a történtekről?

Meghan Markle a hétvégén töltötte be a 37. életévét, amit nem mással, mint egy kis villantással pecsételt meg.

- Hirdetés -

Rengetegen várták a hétvége legfrissebb híreit, képeit és bejelentéseit is, miszerint fergetegesen zajlott Meghan születésnapi partija. De ez nem így történt, mert Harry és Meghan barátaik esküvőjére voltak hivatalosak, ezért ott jelentek meg. Meghan természetesen megint fényűzővé tette ezt a napot is, mert nagyon nagyot hibázott, amit a paparazziknak sikerült megörökíteni.

Meghan Markle csipkés ruhadarabot vett fel inge alá, amit meg is mutatott a nagyvilágnak.

Harry szerelme egy nagyon szép és szolid fekete színű inget választott a nagy eseményre, többen jegyezték meg nekik, hogy nagyon szép és összeillő párost alkotnak. Kezdetben nem történt semmilyen különös dolog, minden ment a saját kerékvágásába, ám egyszer csak minden fényképezőgép Meghant fényképezte.

- Hirdetés -

Már az összes paparazzi elfoglalta helyét a fákon, bokrokban, mikor megtörtént az ominózus eset, amiért valószínű Meghan ismételten a szőnyeg szélén fog állni. A hercegné inge kigombolódott, amit nem vett észre, így villant ki, a fekete csipkés ruhadarab.

- Hirdetés -

Bár volt olyan fotós, aki megpróbálta eljelelni neki az esetet és, hogy csináljon valamit, de Meghan csak egy cuki mosolyt és egy nyelvöltést dobott oda a fotósok orra elé. A képek vírusként terjedtek el a világhálón, ennek köszönhetően a királyi család is hamar megtudta a történteket. Valószínű most mindenki fogja a fejét a királyi palotában, és azon gondolkoznak, hogy hozzák ezt helyre.

Ha a vörös szőnyegen történt volna meg az eset, akkor mindenki azt gondolná ez semmiség, de a királyi család tagjaként igenis nagy dolog, olyannyira, hogy ez már a határokat feszegeti. Nem csodálkoznánk azon, ha II. Erzsébet ismételten magához kéretné a lányt. Egyesek úgy gondolják, hogy Meghan nem több a királyi család számára, csak egy probléma.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!