Megjósolta a saját halálát a fiatal influenszer. Egy héttel a tragédia előtt számolt be a különös dolgokról.

- Hirdetés -

A gyönyörű 22 éves Paige Rice Instagram oldalán mesélte el, hogy hogyan is szeretné megélni utolsó pillanatait. Talán sejthetett valamit, vagy csak megérzés? Óriási követőtáborának is mesélt a gondolatairól.

A tudósok bebizonyították, hogy sok jel utal a halálra. A testünk apró jelzéseket, utalásokat ad. Időseknél, betegeknél ez még működhet is, de amikor egy tragikus baleset történik, ez elég valószínűtlen. Mégis nagyon megdöbbentő a fiatal brit lány története.

A lány tragikus autóbalesetet szenvedett múlt hétvégén. Párjával együtt utaztak, a férfi egy Audi S3-at vezetett. A karambol 12 óra 25 perckor történt, frontálisan ütköztek egy taxissal. A párt egy közeli kórházba szállították, komoly sérüléseket szenvedtek.
Sokáig küzdöttek Paige életéért, de a sérülések következtében életét vesztette. Szerelme majdnem egy hétig gépeken volt, és próbálták megmenteni, de pár napja ő is elhunyt.

Paige édesanyja posztolt a baleset kapcsán:

„A legtöbben tudjátok már, hogy gyönyörű kislányom itt hagyott minket. Tragikus balesetben vesztette életét, el sem tudom mondani mekkora fájdalmat kell megélnünk. Ő volt a legszebb és legboldogabb lány, aki mindig mosolygott! Kívül-belül gyönyörű nő volt.”

- Hirdetés -

Édesanyja elmesélte, hogy pont a baleset előtt egy héttel beszéltek lányával a halálról. Valamiért nagyon foglalkoztatta a téma. Úgy gondolom, hogy bár megjósolni nem lehet egy balesetet, de valahogy legbelül érezte. A tudatalattijában érezte, hogy valami baj lesz.

„Kérte tőlem, hogy ha esetleg meghalna, mondjam el, hogy ő teljes életet élt.” Természetesen nem is foglalkoztam ezzel, igyekeztem minél hamarabb lezárni ezt a témát. Nem gondoltam, hogy ilyen előfordulhat.”

„A lányomnak óriási tervei voltak, utazni akart, világot látni. Sokat tanult, hogy boldog élete legyen. Nem értem, miért történt ez… miért pont vele… Minden nap gondolok rá.” – könnyeivel küszködött az anyuka.

A merseyside-i rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!