Megmutatjuk Vasvári Vivien ritkán látott édesanyját – Ágnes az 1985-ös szépségverseny döntőse volt

Megosztás

- Hirdetés -

Vasvári Vivien egy nagyon család centrikus személyiség, aki imádja gyermekeit, Arianát és Edwardot, akikről szívesen tesz közzé fotókat közösségi oldalain.

Júliusban Vivien édesanyjáról töltött fel egy képet, amelynek hatalmas visszhangja volt rajongói között. Többen is megjegyezték, hogy mennyire gyönyörű nő. Együtt úgy mutatnak a fotókon, mintha testvérek lennének.

Rajongói a következőket hozzászólásokkal dicsérték a szőke szépség édesanyját: „Gyönyörű az anyukád, a genetika halad tovább!”, „Anyukád inkább a nővérednek hinném!”, „Anyukád olyan, mint egy húszéves, le a kalappal.”

- Hirdetés -

Vivien édesanyja, Ágnes részt vett az 1985-ös Miss Hungary szépségversenyen, ahol még a döntőbe is bekerült, de a korona végül nem az ő fejére került fel.

A celeb édesanyja idén júliusban töltötte be 56. életévét, de sokan nem is mondanánk meg valódi korát, mert annyira csinos és fiatalos nő.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!