Megszólalt az ügyész L.L. Juniorék ügyében, lehet, hogy Csilla jár a legrosszabbul

- Hirdetés -

Már az egész ország tudja, hogy L.L. Junior második kisfia, Dávidka elhunyt, miután Zuglóban egy szabályosan közlekedő autó elütötte őt. Aki lemaradt volna a tragédiáról annak tömören elmeséljük, hogy Dávidka és Lacika édesanyjával volt Zuglóban. Egy helyi fesztiválra szerettek volna eljutni, ám Dávidka kirántotta saját magát anyja kezei közül és elkezdett bátyja Lacika után rohanni, de a gyalogátkelőhely lámpája pirosat mutatott. A szabályosan közlekedő sofőrnek már esélye sem volt megállni, így Dávidka 15 métert repült. A mentősök sajnos nem tudták már őt újraéleszteni. L.L Junior mindeközben Esztárban volt egy fesztiválon és telefonon értesítették, hogy fiát próbálják újraéleszteni. Az énekes azonnal elindult vissza Budapestre, de tudta, hogy egyre kevesebb esély van a túlélésre.

Ezek után a szülők elkezdtek egymással viaskodni, majd az is felmerült, hogy Junior magához veszi a kis Lacikát. Ezt az ügyet azonban sikerült elrendezniük exfeleségével, Csillával. A kisfiút a Fiúmei sírkertbe temették el, ahova rengeteg celeb érkezett. Juniorék arra kérték a gyásznépet, hogy fehér ruhában érkezzenek, mert Dávidka már az angyalok között van.

Ezalatt persze sokakban felmerült a kérdés, hogy mégis ki a felelős ennek az ártatlan léleknek a távozásáért?! Kit fognak ezek után számon kérni? Ez ügyben megkérdeztek egy ügyészt, aki a következő választ adta:

- Hirdetés -

”Az ügyben részletekről nem tudok semmit mondani, viszont a tények ismeretében az alábbi kimenetele lehet az ügynek. Amennyiben a Rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki Csillát, akkor elképzelhető vádemelés az ügyben, amennyiben csak szemtanúként, az esetben közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja a Rendőrség az ügyet.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!