Mészáros Lőrinc exfelesége is új párt talált magának – Joshi Bharatban lelte meg újra a szerelmet

- Hirdetés -

Az egész internet attól zengett, hogy Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc egy párt alkot, sőt már ki is mondták egymásnak a boldogító igent. A hírt gyakorlatilag minden hírportál megírta az esküvőjükről készült képeket pedig maga Várkonyi Andrea osztotta meg saját közösségi oldalán. Rengetegen feltették a kérdést, hogy ez a gyönyörű és okos nő vajon mit lát Orbán Viktor barátjában?

1 2 Mészáros Lőrinc exfelesége is új párt talált magának - Joshi Bharatban lelte meg újra a szerelmet

A legtöbben a pénzt, a hatalmat említették, ám az igazságot, csak ő és Lőrinc tudják igazán. Mészáros Lőrinc 1986-tól 2020-ig állt házasságban Mészárosné Kelemen Beatrixszal, ám kapcsolatuk több mint 30 év után véget ért. Három gyermekük született Ágnes, Beatrix és Lőrinc.

2 17 Mészáros Lőrinc exfelesége is új párt talált magának - Joshi Bharatban lelte meg újra a szerelmet

Azt nem lehet tudni, hogy gyermekeik miként vélekedtek szüleik szétválásáról, de ahogy apjuk megtalálta a boldogságot, úgy édesanyjukra is újra rátalált a szerelem. Néhány héttel azután szivárgott ki az információ, hogy volt férje megnősült. Beatrix új szerelme nem mást, mint az indiai származású műsorvezető és médiaszemélyiség Joshi Bharat. Mind a ketten rémes váláson vannak túl, így mindenképpen pozitív, hogy támogatják egymást.

- Hirdetés -
3 20 Mészáros Lőrinc exfelesége is új párt talált magának - Joshi Bharatban lelte meg újra a szerelmet

Egyes források szerint olyannyira komoly a kapcsolatuk, hogy más össze is bútoroztak és egy budai ingatlanban élnek együtt. Az egyik médium megkereste Joshi Bharatot, aki megerősítette a hírt, miszerint egy párt alkotnak.

4 19 Mészáros Lőrinc exfelesége is új párt talált magának - Joshi Bharatban lelte meg újra a szerelmet

„A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket.”

- Hirdetés -
FotoJet 17 Mészáros Lőrinc exfelesége is új párt talált magának - Joshi Bharatban lelte meg újra a szerelmet

Az is kiderült, hogy Life TV-nél ismerkedtek jobban össze egymással, és állítások szerint napról-napra szorosabb lett köztük a viszony. Szemtanúk szerint nagyon boldogok együtt, aminek mindenki örül.

5 18 Mészáros Lőrinc exfelesége is új párt talált magának - Joshi Bharatban lelte meg újra a szerelmet

Na mit szóltok? Minden jó ha a vége jó, nem?!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!