Michael Schumacher képtelen a beszédre, csak a szemeivel kommunikál

- Hirdetés -

A legendás Forma-1-es pilóta állapotáról 2013-as síbalesete óta nagyon keveset tudni, ugyanis családja hírzárlatot rendelt el. Nemrégiben Erich Riederer, svájci idegsebész azt nyilatkozta, hogy a hétszeres világbajnok vegetatív állapotban lehet, vagyis magánál van, de képtelen a kommunikációra és járni is csak segítséggel tudhat.

Az orvos azt is hozzátette, hogy ő maga nem vett részt Schumacher operációján, ám szerinte az orvosok túl sokat vártak a műtéttel, ami károsíthatta a pilóta agyát. A baleset óta többször is megműtötték, azóta pedig svájci otthonában gyógykezelik.

A kiszivárgott információk általában a család közeli barátainak köszönhetőek, mint például legutóbb Elisabetta Gregoracinak, aki Michael volt csapatfőnökének, Flavio Briatore-nak exfelesége. Briatore még a Benettonnál irányította a csapatot és volt a pilóta főnöke.

- Hirdetés -

Gregoraci, divatmodell jelenleg az olasz Big Brother valóságshow egyik résztvevője. A műsorban egyik versenyzőtársa kérdezte őt Schumacher állapotáról. Elisabetta annyit mondott: „Nem beszél, csupán a szemeivel tud kommunikálni. Összesen három ember mehet be hozzá, rajtuk kívül senki sem láthatja”.

Emellett azt is elárulta, hogy értesülései szerint a volt autóversenyzőt svájci otthonából Spanyolországba szállították és ott folytatják a rehabilitációt.

A sajtó is megerősítette a híreket, miszerint Schumi felesége, Corinna három éve vásárolta meg Florentino Pérez, a Real Madrid elnökének villáját, huszonhét millió fontért. Schumachert csak nemrégiben szállították Spanyolországba. Corinna a mallorcai villában kialakíttatott egy kórházat is. A tizenötezer négyzetméternyi területen két úszómedence és egy helikopter-leszálló is van, ha azonnal sürgős orvosi segítségre vagy műtétre lenne szükség, akkor a világbajnokot pillanatok alatt erre alkalmas egészségügyi intézménybe szállíthassák.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!