Michael Schumachert titokban átszállították egy párizsi kórházba

- Hirdetés -

A 2013 decemberében súlyos sí-balesetet szenvedő Formula 1 hétszeres világbajnokát hétfő délután a párizsi Georges Pompidou Európai Kórházba szállították a lehető legnagyobb biztonságban és titoktartásban.

Michael Schumachert a hétfőn délutáni órákban a család genfi otthonából a párizsi Georges Pompidou kórházba szállították. A család és a tíz főt számláló biztonsági osztag 15:40-kor érkezett a kórházhoz. A hétszeres világbajnokot egy Genfben regisztrált sárga, és kék mentőautóval szállították a kórház szív- és érsebészeti osztályára, ahol a szakmájában méltán híres Philippe Menasché professzor fogja kezelni.

Ha minden igaz Schumacher valamiféle őssejt kezelést kap. A kezelés kedden veszi majd kezdetét és ha nem lép fel semmilyen komplikáció, akkor szerdán már el is hagyhatja a kórházat. A párizsi kórház a média megkeresésére sem megerősíteni sem cáfolni nem volt hajlandó a hírt.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!