Milyen lenne Jennifer Lopez arca plasztikai műtétek nélkül? Megmutatjuk…

- Hirdetés -

Jennifer Lopez mondhatni egy világméretű jelenség. Nem csak a hangja gyönyörű, de nők milliói irigykednek tökéletes alakjára és arcára. Tény és való, hogy az 50 éves sztár még mindig csinos, de vajon mi lett volna vele akkor, ha nincsenek plasztikai sebészek, akik folyton karbantartják… Erre egyébként pont egy esztétikai sebész adta meg a választ.

kep 2022 06 18 120455928 Milyen lenne Jennifer Lopez arca plasztikai műtétek nélkül? Megmutatjuk...

A híres plasztikai sebész, Julian De Silva meg van győződve arról, hogy Jennifer Lopez az esztétikai orvoslásnak köszönhetően néz ki így. A sztár 50. születésnapja alkalmából, alapos elemzésnek veti alá az arcát, sőt, megmutatta, milyen lenne az arca, ha nem avatkoztak volna be a szakemberek.

kep 2022 06 18 120301315 Milyen lenne Jennifer Lopez arca plasztikai műtétek nélkül? Megmutatjuk...

Itt van egy régi fotó Jenniferről és egy állítólagos friss fotó a sztárról, ha az arcát nem érintette volna meg az esztétikai orvoslás varázspálcája.

kep 2022 06 18 120345505 Milyen lenne Jennifer Lopez arca plasztikai műtétek nélkül? Megmutatjuk...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!