Modell lett egy Down-szindrómás lányból. Az egész világ rajong érte

- Hirdetés -

Chelsea Werner neve egyre elterjedtebb a világban. A modell egyediségét és népszerűségét annak „köszönheti”, melyet mások egy fejlődési rendellenességhez kötnek: A Down-szindrómához.

Sokan úgy vélik, hogy a Down-szindrómával élő emberek sorsa meg van pecsételve. Soha nem élhetnek teljes életet.

Chelsea azonban bebizonyítja, hogy hiába a Down-szindróma. Amit elért az életben, arra bárki irigykedhet.

Más Down-szindromás gyerekhez hasonlóan, Chelsea is sokkal lassabban fejlődik érzelmileg, mint a többiek.

De mint mindenkinek, neki is megvolt a maga álma: a modellkedés.

- Hirdetés -

Chelsea édesanyja, Lisa elmesélte, hogy rengeteg kihívással kellett szembenézniük, míg egy olyan ügynökséget nem találtak, akik elfogadták Chelseat. A legtöbb cég elhajtotta őket azzal, hogy nincs piaca egy Down-szindrómás modellnek.

De végül találtak egyet, a WeSpeak-et, és a Chelsea azóta számos hirdetésben és fotózáson szerepelt, beleértve az Aerie-t is, amely az inkluzivitása miatt népszerű.

De modellkarrierje előtt Chelsea kétszeres tornavilágbajnok és négyszeres paralimpiai bajnok volt.

down syndrome model changing sta Modell lett egy Down-szindrómás lányból. Az egész világ rajong érte

5 évesen kezdett edzeni, és történelmet írt eredményeivel.

- Hirdetés -

Lisa, Chelsea édesanyja arról beszélt, hogy lánya megjelenését sokan kedvelték: „Az Aerie kampány annyira népszerű volt, hogy szerintem a közvélemény valóban több fogyatékos embert szeretne látni.”

down syndrome model cdddanging sta Modell lett egy Down-szindrómás lányból. Az egész világ rajong érte

„Úgy gondolom, hogy ha más cégek látják a pozitív visszajelzéseket, akkor rájönnek, hogy ez nagyon jó dolog számukra, üzleti szempontból. A népesség nem elhanyagolható része fogyatékkal élő.”

Mostanra számos nagy kampány arca, és kifutott a New York-i divathéten.  Felkerült a H&M kampány arcaként és a TeenVogue magazin címlapjára is. Reményt ad a Down-szindrómával küzdők számára.

sta Modell lett egy Down-szindrómás lányból. Az egész világ rajong érte

Lisa azt mondta: „Folyamatosan kapunk olyan megjegyzéseket és üzeneteket, hogy Chelsea reményt ad nekik és gyermekeik számára, mert a múltban nem igazán láttak nagy jövőt a gyerekeiknek.”

„Amikor azt látják, hogy valaki, mint a Chelsea, megvalósítja álmait, és olyan dolgokat tesz, amelyeket soha nem tettek meg, annak óriási hatása van.”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!