Négy év letöltendő börtönbüntetést kapott – Aurelio az ítélethirdetés előtt távozott a bíróságról

- Hirdetés -

Az egykori VV győztes ügyében ma hirdettek ítéletet. Aurelio Caversaccio az utolsó szó jogán sírva kért kegyelmet a bírótól. Könnyei azonban nem hatották meg a bíróság tagjait, ugyanis négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélték őt, emellett három évre eltiltották a közügyektől is. A Való Világ Villa egykori lakója nem hallgatta meg az ítéletet, még annak kimondása előtt elhagyta a tárgyalótermet.

Az ügyész hat év két hónap börtönbüntetést kért Aurelióra, mivel az ügyben több súlyosbító körülmény is volt. Ma 13 órakor született meg az ítélet, ami után a VV-sztár teljesen összetört. Legkorábban büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat.

Aurelio ügyvédje fellebbezést nyújtott be a bíróságnak, az ítélet ugyanis még nem jogerős. A büntetés azonban egy év két hónappal még megnő, mivel Aureliot ennyi időre függesztették fel egy korábbi, drogügylet miatt.

- Hirdetés -

Aurelio Caversaccio zsebéből egy bajai kocsmában elloptak 200 ezer forintot, ő pedig tudni vélte, hogy ki volt a tettes. Két barátjával felkereste az elkövetőt, L.K.-t. A vád szerint bántalmazták őt, ezért ítélték most el az egykori VV győztest.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!