„Nem teszek csodákat” – Megszólalt a Michael Schumachert kezelő orvos

- Hirdetés -

Michael Schumachert szeptemberben szállították a párizsi Georges Pompidou kórházba, ahol őssejtkezelést kapott. Állapotáról azóta semmilyen hír nem szivárgott ki, családja sem nyilatkozott arról, hogy érzi magát a legendás pilóta.

Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos sérüléseket, miközben családjával síelt. Jean Todt, a Ferrari csapatfőnöke folyamatosan látogatja volt pilótáját, de a FIA elnöke is tiszteletét tette már Schuminál.

A baleset óta szinte semmit sem tudni Schumacher állapotáról. Az egyik kórházi dolgozó még múlt hónapban azt nyilatkozta, hogy a legenda tudatánál van. A hírt azonban azóta sem erősítette meg senki.

- Hirdetés -

Philippe Menasche, francia sebész azonban három hete a figyelembe középpontjában van, hiszen ő kezeli a hétszeres világbajnokot. A 69 esztendős orvos egyelőre csak nagy vonalakban beszélt a Forma 1-es világbajnok állapotáról.

„Nem teszek csodákat, a csapatommal semmiféle kísérleti gyógymódot nem alkalmazunk, nem kísérletezünk. Az elmúlt 20 évben sok előrelépés történt az őssejtkutatásban, de az az igazság, hogy még mindig nagyon keveset tudunk” – mondta.

Remélhetőleg az orvos nyilatkozata mögött valamilyen pozitívum áll, így Michael Schumacher állapota is javuló tendenciát fog mutatni a jövőben. Bővebben azonban a szívsebész sem nyilatkozott, valószínűleg azért, mert a család rendkívül szigorúan őrzi a világbajnok pilóta privát szféráját.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!