Nézni is fáj. Egyre rosszabb hírek láttak napvilágot a súlyosan beteg Bruce Willisről

Megosztás

- Hirdetés -

A friss hírek alapján Bruce Willis betegsége visszafordíthatatlanul és gyorsan előrehaladt.

Az afázia egy olyan állapot, amelyben a személy elveszíti a beszédkészségét és a beszéd megértését. Az ok általában az agy nyelvi központjának károsodása. A friss hírek alapján betegsége visszafordíthatatlanul és gyorsan előrehaladt.

kep 2022 12 29 134031935 1 Nézni is fáj. Egyre rosszabb hírek láttak napvilágot a súlyosan beteg Bruce Willisről

Ex-felesége, Demi Moore – akivel 11 évig voltak együtt és három közös lányuk van – még közelebb került hozzá és jelenlegi feleségéhez, Emmához.

- Hirdetés -

– Szoros kapcsolatban állnak Demivel – mesélték el az 57 éves színészhez közel álló források. – Mindent megtesz, hogy időt tölthessen vele. Amikor fizikailag nem tudnak együtt lenni, felhívja telefonon, hogy hallja a hangját.”

„Bruce Willis már nem tudja kifejezni magát, és nem érti, amit mások mondanak neki…”

Jelenlegi felesége, mint szószólója próbál segíteni neki.

– Bruce nem tud sokat beszélni, és sajnos nem sokat ért abból, amit mások mondanak neki. Emma lett a hangja – árulták el a források. – A betegség előrehaladása a családban is nyomot hagy az ünnepeken.

Vannak pillanatok, amikor visszaváltozik a régi Bruce-szá, de egyre kevesebbszer. Úgy tűnik, egyre jobban eltávolodik tőlük, és ez összetöri a szívüket

- Hirdetés -

Még Sylvester Stallone is nyilatkozott kollegája és barátja állapotáról:

„Bruce tényleg valami nagyon nehéz dolgon megy keresztül. Gyakorlatilag képtelen kommunikálni. Megöl ez az egész, annyira szomorú.”

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!