Norbi a csőd szélén? Bajban van a Schobert-üzlet…

Megosztás

- Hirdetés -

Nagy baj lehet a Schobert családnál!

Schobert Norbi neve alatt futó Update-üzlethálózat tagjai az elmúlt napokban sorra húzzák le a rolót. Egyre több bezárt boltról terjeng fotó az interneten.

Mostanra már a Facebookot is elárasztották a hírek. A gödöllői, hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky úti, westendi és a MOM parki üzleteket zárva látták a vásárlók. Ami még furcsább, hogy a norbi.hu weboldalon lévő webshop is szünetel. Ott indokként technikai okok vannak megjelölve.

- Hirdetés -
norb Norbi a csőd szélén? Bajban van a Schobert-üzlet...

A telex próbálta keresni Norbertet és a cégét. Választ nem kaptak. A megmaradt nyitva lévő üzletek nagyon vegyes válaszokat adtak. Állításuk szerint gondok vannak az ellátással, szállítmányozással. A legtöbben logisztikai gondokra hivatkoznak. Pontos és részletes információt senki sem adott. Nem tudni mikorra rendeződhet a helyzet, ha egyáltalán fog…

Egyesek már annyira felháborodtak, hogy fontolgatják a bolt bezárását.

3 Norbi a csőd szélén? Bajban van a Schobert-üzlet...

Egy másik forrás szerint Schobert Norbiék fontolgatják, hogy külső befektetőt vonnak be a tulajdonosi körbe.

- Hirdetés -

Norbi már szeptemberben is emlegette, hogy nehéz, kényszerű döntéseket kell meghoznia…

„Kőkemény döntéseket kell meghozni. Olyan döntéseket, amiket nem hoztam még soha életem során. (…) Most egy gazdasági válság van, nem világválság. Európai válság, nem magyar. Azt kell tudni erről a gazdasági válságról, hogy energiaválság. (…) Megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor mindenki nekifeszül a kormánynak meg a miniszterelnöknek. Hát, én ezt nem fogom megtenni. Nem vagyok a barátja, sőt, még a kegyeltje sem vagyok, egyszerűen dolgozom velük és másokkal is az egészségért.”

2 Norbi a csőd szélén? Bajban van a Schobert-üzlet...

Említette az álláspontját is a válsághelyzettel kapcsolatban:

- Hirdetés -

„Ki tehet erről? Nem a kormány, higgyétek el! Az unió tehet erről, Brüsszelben vannak a felelősök. És ezt a videót önszántamból mondom, és nem megbízásból.” Szerinte azok a döntéshozók felelősök a válságért, akik meghozták a szankciós döntéseket Oroszország ellen. Úgy vélte akkor, hogy az EU lakossága nemhogy pár nehéz év előtt áll, de anyagilag és üzletileg nem fogjuk kibírni tavaszig sem, be fog zárni minden.”

1 Norbi a csőd szélén? Bajban van a Schobert-üzlet...

Orbán Áron, a miniszterelnök fiatalabbik öccse bekerült a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságába.

A cég tavaly és tavalyelőtt is 130 millió forint körüli veszteséggel zárt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!