Ők a világ legszebb ikrei. Már 12 évesek. Hogy néznek ki ma?

Megosztás

- Hirdetés -

A világ legszebb ikrei – így hívték Ava Marie-t és Leah Rose Clementst. A lányok már 12 évesek, és komoly modell-karrier áll mögöttük és előttük is. Elképesztő szépségüknek köszönhetően Ava és Leah már pózoltak divatmagazinoknak, és részt vettek népszerű ruhamárkák reklámkampányaiban. Így néznek ki ma…

A világ legszebb ikrei

Ava és Leah 2010. július 7-én láttak napvilágot. A lányok büszke édesanyja elmondása szerint a kezdetektől csodálatot váltottak ki bennük. A nőnek többször is azt tanácsolták, hogy használja ki lányaik szépségét, és jelentkezzen velük egy modellügynökségnél. Végül Jaqi Clements engedett a dolognak. Ava és Leah mindössze hat hónaposak voltak, amikor anyjuk jelentkezett velük egy Los Angeles-i ügynökségnél.

Pár hónap elteltével, úgy érezték, hogy korai döntést hoztak. Úgy vélték, hogy még túl fiatalok a modellkarrierhez. Ettől függetlenül kitartottak…

- Hirdetés -

Amikor Ava és Leah hét évesek voltak, szüleik úgy döntöttek, hogy újra belevágnak a modellkedősdibe. A döntés sokkal könnyebb volt, mivel az ikrek rendkívül szívósnak bizonyultak. A lányok szerettek fotózkodni, merészek voltak és nem voltak lámpalázasak. Ezért az anya úgy döntött, hogy tökéletesek gyermekmodellekhez. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden simán ment.

Sokan bírálták a szülőket azért, hogy a gyermekeikkel próbálnak bevételt generálni. Nem tetszett az embereknek, hogy a gyerekek fiatalon már sminkben meg vonzó ruhákban illegnek-billegnek.

Ennek ellenére a lányok szülei nem csüggedtek. Amikor Ava és Leah hét évesek voltak, „a világ legszebb ikreiként” emlegették őket.

- Hirdetés -

Hogy néznek ki 12 évesen?

Telnek az évek és még mindig gyönyörűek. Tinik, de modellek, influenszerek és színésznők. A lányok idén júliusban töltötték be a 12. életévüket. Eddig közel 2 millió követőt gyűjtöttek össze az Instagramon. Ez a népszerűség, mint kiderült, sok jót hozott nekik. Amikor az ikrek apja rákban megbetegedett, a lányok együttműködést kezdtek a DKMS alapítvánnyal. Ennek köszönhetően gyorsan sikerült donort találni, a férfi pedig túljutott a betegségen és felépült.

Az ikrek édesanyja hangsúlyozza, hogy a lányok boldogok, és a modellkarrier nem veszi el a gyerekkorukat.

- Hirdetés -

Szeretnek ruhákat és kiegészítőket próbálgatni. Szeretik, ha a cégek csak azért küldenek nekik termékeket és kiegészítőket, mert azok akik

Ava és Leah lassan felnőnek, de egyértelműen jelentős átalakuláson mennek keresztül. Gyönyörűek a mai napig…

A lányok rengeteg bókot kapnak…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!