Putyin kómában – az orosz titkosszolgálat szerint nagyon rossz bőrben van az orosz elnök

- Hirdetés -

Mi az igazság az orosz elnök egészségével kapcsolatban?

Már négy hónapja dúl a háború Oroszország és Ukrajna között. Az elmúlt hetekben úgy tűnik, hogy a támadók lassan fölénybe kerültek és közelebb jutottak a céljaikhoz. Az ukránok szerint 330 ezer katonát mozgósítottak az oroszok, amelyek közül 150 ezer harcol ukrán területen.

kep 2022 06 17 115421012 Putyin kómában - az orosz titkosszolgálat szerint nagyon rossz bőrben van az orosz elnök

Emellé számtalan információ kering arról, hogy Putyin elnök egészsége romokban. Vajon, ha az orosz államfő „kidől”, akkor véget ér a háború?

- Hirdetés -

A Newsweek lap szerint Putyin állapota már annyira rossz, hogy cselekvésképtelenné vált és kómában van. Persze pletykákkal tele a sajtó, így senki sem tudja az igazságot. Furcsa az egész, hiszen pár napja -állítólag- hosszabb telefonbeszélgetést folytatott Hszi Csin-pinggel, a kínai elnök 69. születésnapja alkalmából.

kep 2022 06 17 115457033 Putyin kómában - az orosz titkosszolgálat szerint nagyon rossz bőrben van az orosz elnök

Ramzan Kadirov, a Csecsen Köztársaság vezetője szerint nincs alapja Putyin elnök betegségéről szóló pletykáknak, bár ez megint egy teljesen hiteltelen megjegyzés…

„Nevetséges képtelenség… Nagyon is vidám hangja volt, határozott, parancsoló hangja, készen áll a különleges műveletek befejezésére, a lehető legkevesebb kárt okozva az ukrán népnek és államnak”

-jelentette ki a csecsen vezető, bár eléggé propagandaszagú

- Hirdetés -
kep 2022 06 17 115507647 Putyin kómában - az orosz titkosszolgálat szerint nagyon rossz bőrben van az orosz elnök

A pletyka vélhetőleg az ukrán Obozrevatel nevű weboldalról származik. Innen jött az az információ is, miszerint az elnök rákbetegsége miatt végrehajtott műtétje során esett kómába.

A lényeg, hogy nem lettünk okosabbak…

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!