Putyin lánya eltűnt!

- Hirdetés -

Elizaveta Kriwonogi, más néven Luiza Roznoya Putyin törvénytelen lánya. Elizaveta nagyon aktív volt a közösségi médiában, majd hirtelen eltűnt. A közösségi oldalait törölte valaki. Mi történt?

swiet ana k Putyin lánya eltűnt!

Putyin magánélete

Vlagyimir Putyin magánélete kétségtelenül a Kreml egyik legrejtettebb titka. Hivatalosan elfogadott tény, hogy Putyinnak két lánya van, Maria és Jekaterina, volt feleségétől, Ludomila Aleksandrow-tól. 2013. június 6-án váltak el

kep 2022 03 12 142544 Putyin lánya eltűnt!

Hogy alakult később az orosz diktátor magánélete? Itt sok elmélet létezik. A médiában egymásnak ellentmondó információk jelennek meg.

kep 2022 03 12 143549 Putyin lánya eltűnt!

Az orosz vezetőnek egy fiatalabb művésztornászt, Alina Kabajevát kellett volna elvennie, aki 1983-ban született. A hírek szerint a pár titokban összeházasodott, és négy gyermekük született. Nem hivatalosan azt mondják, hogy a kilencvenes években Szvetlana Krivonogics-csal ápolt szoros kapcsolat eredményeként Putyinnak még egy gyermeke született, egy Luiza nevű lánya. Tehát, ha hinni lehet a jelentéseknek, a valóság az, hogy az orosz elnöknek hét gyermeke van…

- Hirdetés -
kep 2022 03 12 143623 Putyin lánya eltűnt!

Szvetlana és a lánya fényűző élete

Elizaveta Kriwonogics, más néven Luiza Rozova állítólag Putyin törvénytelen lánya, bár erre nincs egyértelmű bizonyíték, továbbá az orosz elnök soha nem erősítette meg, hogy Luiza Rozova az ő lánya.

elizaveta Putyin lánya eltűnt!

A fiatal lány hónapokkal ezelőttig nagyon aktív volt az Instagramon, ahol több mint 100 ezren követték. A közösségi médián keresztül szívesen kérkedett drága ruhákkal és fényűző életével. Az egyik bejegyzésben Luiza megerősítette, hogy egy mesés lakásban él Monte Carlóban. Állítólag az anyjával együtt kapták a lakást Putyintól a hallgatásukért cserébe.

Putyin lánya eltűnt

Az ukrajnai helyzet miatt szappanbuborékként pukkant el a fiatal Luiza influenszer-varázsa. Mivel a legtöbben Putyin lányának tartják, elöntötte az oldalát a gyűlölethullám. Posztjai alatt több száz, háborús utalásokkal teli komment jelent meg. Maga Rozova nem beszélt erről a témáról. Nem sokkal később a fiatal lány összes fiókját törölték.

- Hirdetés -
kep 2022 03 12 143509 Putyin lánya eltűnt!

Senki sem tudja, mi történt valójában Luizával, de elméletek tömkelege kering a világhálón.

16355170 v7 putin1 luiza Putyin lánya eltűnt!

A feltételezések szerint Luziának van egy ingatlana Svájcban. Egy másik elmélet szerint az orosz vezető egész családja egy fényűző, modern bunkerben lakik a távoli Szibériában. Természetesen sok más forgatókönyv sem zárható ki…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!