Rendőrt hívtak a szomszédok L.L. Juniorra és volt párjára, Csillára – Hatalmas veszekedés fültanúi voltak

- Hirdetés -

L.L. Junior szomszédai vasárnap reggel hangos üvöltözésre lettek figyelmesek. Az énekes és volt felesége, Hopp Csilla a lépcsőházban szólalkoztak össze, amikor az édesanya kisfiát, Lacikát akarta meglátogatni.

A szomszédok mindennek szem-és fültanúi voltak és értesítették a rendőrséget is.

Csilla vasárnap délelőtt érkezett meg Juniorhoz, a kiszabott láthatási idő okán, hogy magával vigye kisfiát, Lacikát. Csilla úgy gondolta, hogy az énekes nem volt a legjobb lelkiállapotban. Nem sokkal később hangos vita robbant ki közöttük, az egyik szomszéd pedig kihívta a rendőröket is.

- Hirdetés -

A kiérkező járőröknek azonban nem kellett intézkedniük, mivel érkezésükkor már teljes csend volt, így csak a jegyzőkönyvet vették fel.

Sem Junior, sem pedig Csilla nem tagadta az eset megtörténtét.

„Valóban elfajult köztünk vasárnap délelőtt a vita, de semmi komoly nem történt, csak kiabáltunk egymással” – mesélte a rapper, aki azt is hozzátette, hogy amiatt veszekedtek a folyosón, hogy Lacika ne észleljen semmit az egészből. A vita valószínűleg annak tudható be, hogy mindketten mély gyászban élnek Dávidka elvesztése óta és nagyon nehezen tudják csak kezelni érzéseiket.

- Hirdetés -

„Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam, és már nem is tudtam visszaaludni. Olyan erővel tört rám a fiam halála miatt érzett fájdalom, hogy az nem tudtam kezelni. Nem szeretnék magyarázkodni, hiszen ezt csak az értheti, aki szintén elvesztette a gyermekét…Egyszerűen összevesztünk, aztán szó szót követett.. Sajnos, egyikünk se ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb” – folytatta Junior.

Elárulta, valóban mondott csúnya dolgokat a vita hevében, de nem hibáztatja volt feleségét, sőt mást sem kisfia halála miatt.

Hopp Csilla is megszólalt a történtek után:

- Hirdetés -

„Laci zaklatott lelki állapotban volt, amikor megérkeztem hozzá a megbeszélt időben. Próbáltuk higgadtan megbeszélni a dolgokat, de nem sikerült, majd elszabadultak az indulatok. Végül úgy láttam jónak, ha Lacika érdekében inkább eljövök, lemondva a közös programról. Igen. vannak vitáink, hiszen óriási és feldolgozhatatlan veszteség ért minket, de mindketten a megegyezésre törekszünk.”

A heves vita után mindkét gyászoló szülő bocsánatot kért a meggondolatlanul kimondott szavakért.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!