Richard Gere megőrül feleségéért, aki 33 évvel fiatalabb nála

- Hirdetés -

A férfi filmsztároknál gyakran előfordul, hogy náluk jóval fiatalabb nőkbe szeretnek bele. Amikor kapcsolatukat nyilvánosságra hozzák, a rossz nyelvek sosem jósolnak sok időt a szóban forgó sztárpárnak. De néhány pár nem engedi, hogy ezek a negatív kritikák tönkre tegyék kapcsolatukat. A 70 éves Richard Gere és 33 évvel fiatalabb felesége, Alejandra Silva kiváló példa erre.

A színész 2014-ben esett szerelembe a spanyol újságíró hölggyel, akit négy évnyi együtt járás után vett feleségül. Gyermekük idén januárban született meg. Alejandra 2015-ben egy magazinnak azt mondta, hogy véleménye szerint közte és Richard Gere között karmikus kapcsolat áll fenn.

„Ami igazán egységgé tesz bennünket, az a bennünk élő vágy, hogy a rászorulóknak segítsünk, illetve mind a ketten elköteleztük magunkat a buddhizmus és a tibeti nép mellett” – mesélte a lapnak a színész gyönyörű felesége.

- Hirdetés -

A korkülönbség sosem okozott problémát közöttük, sőt a 33 év különbség ellenére nagyon jól megértik egymást.

Rajtuk kívül is van még a hírességek világában olyan sztár, aki jóval fiatalabb felesége oldalán éli boldogan életét. Most őket is megmutatjuk!

A 74 éves Steve Martin, 27 évvel fiatalabb kedvesét, Anne Stringfieldet 2007-ben vette feleségül. Kislányuk 2012-ben látta meg a napvilágot.

- Hirdetés -

A 77 esztendős Harrison Ford Calista Flockhart, színésznőbe szeretett bele, aki 22 évvel fiatalabb nála. A pár 2010 óta él boldog házasságban.

A 73 esztendős Sylvester Stallone és a nála 22 évvel fiatalabb Jennifer Flavin modell idén ünnepelhették pont a 22. házassági évfordulójukat.

A 75 éves Michael Douglas 25 évvel idősebb Catherine Zeta-Jonesnál, mivel egy napon van a születésnapjuk. Hollywood egyik legösszetartóbb sztárpárja 2000-ben kötötte össze végleg életét.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!