Robert de Niro: „12 évnyi házasság után a feleségemre pillantottam és azt mondtam…”

- Hirdetés -

Hollywood egyik legnépszerűbb és legszeretettebb színészei közé sorolják Robert de Nirot, aki jelenleg a 76 életévében jár. A híres színész már volt kétszer nős, ám első házassága 12 év után kudarcba fulladt. A második házassága mind a mai napig tart. 1997-ben vette feleségül második feleségét Grace Hightower-t. A mai cikkünkben elmondjuk, mit mondott és mit gondol a házas életről a színész.

Kimondott szavai olyan mélyre hatnak, hogy komolyan elgondolkodik rajta az ember.

„12 évnyi házasság után egy nap jó alaposan megnéztem a feleségemet, majd a következőket mondtam neki: 55 éve még egy kis lakásban éltem a mindennapjaimat, ósdi kocsim volt, ágy helyett kanapén kellett aludnom és egy nagyon régi dobozos TV-n néztem fekete-fehérben a filmeket. Egyetlen pozitívuma volt az életemnek, mégpedig az, hogy egy fiatal 19 éves lány mellett hajthattam álomra a fejemet.

- Hirdetés -

Ma hála a filmezésnek egy hatalmas házban élek, rengeteg autót tudhatok magaménak, óriási ágyban alhatok minden egyes nap és egy orbitális méretű színes kijelzős TV-m van, ám most már egy korosodó hölgy mellett hajtom le minden este a fejemet. Szerintem eljött az a pillanat, mikor elkezdtem kételkedni a házasságomban.

A nejem egy nagyon okos és intelligens nő. Nem volt megsértődve, mert ezt mondtam, nem szidott le érte. Csupáncsak ennyit fűzött hozzá a mondandómhoz: Megengedem, hogy keress magadnak egy 19 esztendős lányt, én pedig teszek róla, hogy újra egy kis méretű lakásban lakj, rozoga autót vezess, szakadt, elnyűtt kanapén aludj és ócska fekete-fehér TV-n nézd a műsoraidat.”

Robert el is vált első feleségétől Diahnne-től, majd 97-ben feleségül vette az első feleségétől 10 évvel fiatalabb Grace-t.

- Hirdetés -

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!