Schobert Lara spórolt pénzéből megvette élete első és egyben vadonatúj autóját

- Hirdetés -

Schobert Lara a fitneszguru és Rubint Réka lánya már tizenhat esztendős és megvette élete első autóját.

Lara keményen dolgozott és rengeteget spórolt, hogy mostanra egy vadonatúj Fiat 500-as boldog tulajdonosa legyen. A család luxusautói között így már egy olasz csoda is helyet kapott. A kocsi körülbelül négy millió forintba került.

A Schobert lány nem szüleitől kért pénzt az autóra, hanem éveken át spórolt és dolgozott Norbiék boltjában. Emellett szerepelt az Álarcos énekesben is, fagyinak öltözve.

- Hirdetés -

Réka és Norbi nagyon büszkék tinédzser lányukra és ennek a fitneszguru hangot is adott.

„Kislányom megvette élete első autóját és bizony a saját éveken át összespórolt pénzéből. Eladta a kis lovát, méltón küzdött az Álarcos énekesben, dolgozott a Bajcsy boltunkban. Büszke apa vagyok. Én ekkoriban 20 éves zsigáról álmodtam” – írta közösségi oldalán Norbi.

A fiatal influencer rendkívül ambiciózus és konkrét tervei vannak a jövőre nézve. Azt viszont már korábban kijelentette, hogy nem lép majd szülei nyomdokaiba. „Anyáék vonalát biztos, hogy nem fogom továbbvinni.” Larát érdekli a lakberendezés, de a valódi álma egy lovarda. Hozzátette, tisztában van vele, hogy sokat kell dolgoznia az álmaiért, azért, hogy megteremtsen magának mindent, amire vágyik.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!