Seann William Scott, az Amerikai pite Stiflerje a valóságban egy félénk férfi

- Hirdetés -

Seann William Scott mindenki számára az Amerikai pite-filmekből ismerős. A film nagyszájú és igazi csajozógép főszereplője bevallotta, hogy a forgatások alatt nagyon hozzánőtt Stifler karakteréhez, de a valóságban azonban egyáltalán nem ilyen. Nagyon különböznek az általa alakított karaktertől, hiszen elmondása szerint neki harminc éves koráig még barátnője sem volt.

Seann a való életben rendkívül visszahúzódó és félénk személyiség, amit valljunk be, nehezen hiszünk el róla. Mind a külseje, mind pedig hírneve miatt, nem kellett volna, hogy gondot okozzon neki, hogy felszedjen valakit, de mivel egyáltalán nem olyan, mint filmbéli karaktere, sőt teljesen az ellentettje, nem volt egyszerű számára a csajozás. Még megszólítani sem merte a lányokat.

„Én nem vagyok olyan, mint Stifler, aminek sokszor örülök, de néha sajnálom is. Jó lett volna egy kevés a lazaságából annak idején. Viszont nekem eszem ágában sincs futni minden lány után, egyszerűen nem ilyen vagyok. Egyszerű srácnak tartom magam, komoly kapcsolatban élek, nem vagyok csélcsap – bár sokan azt gondolják rólam” – mondta egykor egy interjúban a színész.

- Hirdetés -

Annak ellenére, hogy teljesen más ember, mint Stifler sosem nézett rossz szemmel az általa alakított karakterre. Teljesen máshogy látta őt, mint az Amerikai pite-filmek rajongói.

„Sok filmben szerepeltem már, de mindig arra gondolok, hogy azok helyett is inkább még több Amerika pite-filmet kellett volna forgatnom. Stifler karaktere annyira vagány, kicsit őrült persze, de helyén van a szíve, és mindenki szereti őt. És persze mindig megkapja a lányt. Nem mintha felnőne valaha, mint a többiek. Az fura és illúzióromboló lenne” – nyilatkozta Scott.

„Szerintem a mostani Stifler kicsit kedvesebb lenne, de még mindig igazi rendbontóként viselkedne, és sokszor bedurvulna. Nem hinném, hogy valaha is beilleszkedne a társadalomba, egyszerűen ő nem értené, miért nőtt fel mindenki körülötte” – mesélte Seann.

- Hirdetés -

A színésznek egykor még az is problémát okozott, hogy a filmvásznon megcsókoljon egy lányt. A Hoki-Hoki című filmben Seann Jay Baruchellel forgatott, az ő aktuális barátnőjét választották főszereplőnek, így a színésznek vele kellett csókolóznia.

„Nagyon kínos volt, azt sem tudtam, hogy csókoljak meg egy lányt kamerák előtt. És ehhez hozzájött, hogy Alison Jay barátnője volt! Nem mondanám, hogy élveztem a dolgot. Persze remekül csókolt, meg minden, de alig tudtam Jay szemébe nézni a jelenet után. Mégis mit mondhattam volna? Amúgy jól csókol a barátnőd?” – emlékezett vissza.

„Ráadásul végig ott volt a felvétel alatt, úgyhogy egész idő alatt feszengtem, mert jól akartam csinálni a jelenetet, de nem akartam túlságosan belemenni a csókba, nehogy Jay félreértse. Még jó, hogy a karakterem is kicsit fura srác volt, így nem volt baj, hogy a csók is kicsit furcsára sikeredett” – mondta Scott.

- Hirdetés -

Seann jelenleg egyedül él, miután 2013-ban szakított Lindsay Frimodt, divatmodellel. Scott 2012-ben megkérte Lindsay kezét, de még az esküvő előtt kiderült, hogy mégsem illenek össze. Azóta még nem talált rá újra a szerelem, de bízik abban, hogy nemsokára ő is megtalálja majd a nagy őt.

Immáron húsz év telt el az első Amerikai pite film forgatása óta. Most megmutatjuk, hogy festenek napjainkban a sikeres mozi szereplői.

Jim

Michelle

Stifler

Finch

Oz

Heather

Kevin

Vicky

Jessica

Stifler mamája

Nadia

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!