Sharon Stone mellvillantós miniruhában vette át a díjat – 61 évesen is ő volt a legdögösebb sztár a GQ-gálán

- Hirdetés -

November 8-án, péntek este rendezték meg Berlinben a GQ Men Of The Year Award díjátadó gálát, ahol elsősorban a német férfi sztárokat díjazták. Ez alkalommal egy világsztár is részt vett az eseményen, méghozzá nem is akárki. A 61 éves Sharon Stone kapta meg a Woman of the Year-díjat, ami azt jelenti, hogy ő lett az év nője.

A színésznő semmit sem bízott a véletlenre, egy dögös, csillogó miniruhát választott, amely kiemelte még mindig tökéletes alakját. A merész kivágással rendelkező szett remekül állt a világhírű sztárnak. A színésznő mindent megtesz azért, hogy formában tartsa magát. Tavaly az InStyle-nak mesélte el, hogy rendszeresen Suzanne Somers ThighMaster nevű VHS kazettájára edz. Ezzel nemcsak a testét formálja, hanem kiváló kikapcsolódást jelent számára egy zűrös, elfoglalt nap után.

„Rájöttem, ha sokat futkározok és gyorsan mozgok, akkor nem látom tisztán a napi gondokat” – mondta Sharon.

- Hirdetés -

Mutatjuk a rendkívül szexi ruhát, amelyben a színésznő megjelent a tegnapi gálán és magára vonta a tekinteteket.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!