Súlyos tragédia. A szépségkirálynő csak 26 éves volt…

Megosztás

- Hirdetés -

A 26 éves szépségkirálynő kiugrott a 6. emeleti ablakon, hogy mentse magát.

majaniato Súlyos tragédia. A szépségkirálynő csak 26 éves volt...

A 26 éves Maya Nitão, aki mindössze két hónapja nyerte meg a Miss Paraibano versenyt, tragikus körülmények között halt meg.

Az eset március 25-én történt Brazíliában, São Paulo déli részén. Maya Nitão – modell, influencer és Miss Paraiba State leugrott a 6. emeletről.

Mai lakásában tűz ütött ki, amely az exkluzív Itaim Bibi kerületben volt. A lángokat 40 tűzoltó 12 autó segítségével próbálta megfékezni.

A tűzoltók erőfeszítései ellenére a lángok és a füst gyorsan szétterjedt az egész lakásban.

- Hirdetés -

A 26 éves nő kiugrott a 6. emeleti ablakon, hogy mentse magát. Maya túlélte az esést, de súlyos sérüléseket szenvedett. Súlyos állapotban szállították a São Paulo-i Hospital das Clínicasba.

Néhány órával a baleset után meghalt. A tűzoltóság szóvivője, Felipe Félis dos Santos kapitány azt mondta, még mindig nincs sok információ az üggyel kapcsolatban.

Maja testvére, aki szintén a lakásban tartózkodott, füstmérgezést kapott. Ugyanabba a kórházba került, mint a nővére. Állapota súlyos, de stabil. Csak 24 órával később szerzett tudomást húga haláláról.

@uol A miss Sertão Paraibano, Maya Nitão, morreu aos 26 anos após pular de um apartamento no 6º andar em chamas na zona sul de São Paulo #tiktoknoticias #uol #uolnoticias ♬ som original – uol
- Hirdetés -

Idén januárban Mayát Miss Sertão Paraibano koronává koronázták. A 26 éves versenyző 2019 óta vesz részt szépségversenyeken, és összesen kilenc címet nyert. Nagyon aktív volt a közösségi médiában. Nemrég São Paulóba költözött öccsével.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!